qwecursedead
Гуру
Нечо собі а за що діду?)Ну, що ви друзі мої...вас всіх обняв і приподняв... Ви тут всі особливі люди, приємно мені і я дуже радий спілкуванню і знайомству з вами!!!
Миру вам всім і любові
Благодарю !
Нечо собі а за що діду?)Ну, що ви друзі мої...вас всіх обняв і приподняв... Ви тут всі особливі люди, приємно мені і я дуже радий спілкуванню і знайомству з вами!!!
Миру вам всім і любові
Благодарю !
За те, що ви є тими ким ви є)))Нечо собі а за що діду?)
ДІД ПОНЮХАВ ДОБРЯЧЕ??Ну, що ви друзі мої...вас всіх обняв і приподняв... Ви тут всі особливі люди, приємно мені і я дуже радий спілкуванню і знайомству з вами!!!
Миру вам всім і любові
Благодарю !
)))) в мене сьогодні душевний спокій і гармонія духовного та матеріального стану ..ДІД ПОНЮХАВ ДОБРЯЧЕ??![]()
Значить все таки розчехлив самогончику?))))))) в мене сьогодні душевний спокій і гармонія духовного та матеріального стану ..![]()
ничо сибі я наркман а мене хвалять)За те, що ви є тими ким ви є)))
Дякую дуже)Ну, що ви друзі мої...вас всіх обняв і приподняв... Ви тут всі особливі люди, приємно мені і я дуже радий спілкуванню і знайомству з вами!!!
Миру вам всім і любові
Благодарю !
У всіх свої недоліки ...головне сприймати кожного таким яким він є тому...самкритика тут недоречнаничо сибі я наркман а мене хвалять)
аа ну то круто кста я навчився зубну щітку на пальцові крутити)У всіх свої недоліки ...головне сприймати кожного таким яким він є тому...самкритика тут недоречна![]()
Красавчик...я ще небачив такого ..Вітаю з першим досягненням!)аа ну то круто кста я навчився зубну щітку на пальцові крутити)
ваще незнаю нашо но тре)Красавчик...я ще небачив такого ..Вітаю з першим досягненням!)
Це Каріна?))))ваще незнаю нашо но тре)
Повідомлення об'єднано автоматично:
аххаахахаххахаха нє вона тік токєрЦе Каріна?))))
Дивись це щоб надьожно вже було ідеш до Каріни чи будь куди одягнув і все ....Так я обрізаний з дитинства ( моя сімя не євреї)
Це буде надійноДивись це щоб надьожно вже було ідеш до Каріни чи будь куди одягнув і все ....
ну надьожноДивись це щоб надьожно вже було ідеш до Каріни чи будь куди одягнув і все ....
То ж да і дихає і не заважає попісяти...і якщо яка ногою зарядить то в безпеці!)Це буде надійно![]()
превет абстракт герл я зубную щетку научился на пальце крутить)Привет всем)
Покажи!!!!превет абстракт герл я зубную щетку научился на пальце крутить)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.