I hate lies
Гуру
Так братва що ми вже 19000 набили що ми вже не будем татка гонма турбувати?
нє не будем хай отдихне)Так братва що ми вже 19000 набили що ми вже не будем татка гонма турбувати?
Можу вислати грибів, спробуєш.ого буду пробувати)
Повідомлення об'єднано автоматично:
але спершу куплю марку і грибні канфєти)
шо за гриби?)Можу вислати грибів, спробуєш.
Але за якість прухи не відповідаю, бо збирав їх за домом
ПРямо купити вирішив? Чі призом?ого буду пробувати)
Повідомлення об'єднано автоматично:
але спершу куплю марку і грибні канфєти)
пряма дєньгами ажПРямо купити вирішив? Чі призом?
Так братва що ми вже 19000 набили що ми вже не будем татка гонма турбувати?
Він казав в четвер що ще Бонд, Хеппінау і Ярік не получили призи.нє не будем хай отдихне)
Ну все купуй давай трип нам читатипряма дєньгами аж
Ярік - мажорпряма дєньгами аж
NoName гриби. Печериці районні.шо за гриби?)
мабуть так а я їх просто ще не забрав і все бо були справи думаю в вівторок заберу або понеділокВін казав в четвер що ще Бонд, Хеппінау і Ярік не получили призи.
Бонд ще досі чекає наче.
І що відновимо з наступного тижня флуд тут.
бля сорян боюсь передозу з 1 мгNoName гриби. Печериці районні.
ваще нахЯрік - мажор
То їх потрібно у вакуумній упаковці спецтранспортом перевозити...це трохи небезпечноNoName гриби. Печериці районні.
Та ладно, вони безпечні. Єдине шо Бобіки і Шаріки районні їх обсикували частенько. Але психоделія тоді жоссчє будебля сорян боюсь передозу з 1 мг
ох блятожто мощніше дурману боюсб в дурку попастьТа ладно, вони безпечні. Єдине шо Бобіки і Шаріки районні їх обсикували частенько. Але психоделія тоді жоссчє буде
Ну от поки не забереш, нічого не відновлять. Чекають поки ви всі отримаєте, бо далі руху не буде. Тому не затягуймабуть так а я їх просто ще не забрав і все бо були справи думаю в вівторок заберу або понеділок
та я не затяну просто запари з робтою тай все бро сорянНу от поки не забереш, нічого не відновлять. Чекають поки ви всі отримаєте, бо далі руху не буде. Тому не затягуй![]()
Ну ви ж пишете що хочете Гнома. Так толку від того, якщо не забрали ще призи)та я не затяну просто запари з робтою тай все бро сорян
я не писав за гнома я кажу хай отдихнеНу ви ж пишете що хочете Гнома. Так толку від того, якщо не забрали ще призи)
А шо так тягнуть це затримка в чому? Мені на другий день уже приїхалоНу ви ж пишете що хочете Гнома. Так толку від того, якщо не забрали ще призи)
мені на3А шо так тягнуть це затримка в чому? Мені на другий день уже приїхало
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.