Я что-то уверенно на 100%, что ты правЯ думаю що половина з них ще не показалася немає чистого одягу...але нема чого ...все правильно)))
Я что-то уверенно на 100%, что ты правЯ думаю що половина з них ще не показалася немає чистого одягу...але нема чого ...все правильно)))
На те він і дідЯ что-то уверенно на 100%, что ты прав
Дед всегда дельный советНа те він і дід
Я ще не отримував, бо лягаю в лікарню
Бро щось серйозне?Я ще не отримував, бо лягаю в лікарню
В цитатиДед всегда дельный совет![]()
Та біс його знає, як сказатиБро щось серйозне?
Какая разница в чём главное чтобы он был дельнымВ цитати
Таки даКакая разница в чём главное чтобы он был дельным
Твої слова в цитати форуму, маю на увазіКакая разница в чём главное чтобы он был дельным
Это комплиментТвої слова в цитати форуму, маю на увазі
Не знаю как другие Но я лично отписалась за свой выигрышdaddydwarf - вже призи поотримували, може прокрути зробите
Ще не всі відгуки написали потрібно почекати я так зрозумів...а так то да пораdaddydwarf - вже призи поотримували, може прокрути зробите
Твоя дружина мдма взяла ж ?Ще не всі відгуки написали потрібно почекати я так зрозумів...а так то да пора
Это не серьезноЯ им простил!![]()
У меня написано Сейчас скинуЩе не всі відгуки написали потрібно почекати я так зрозумів...а так то да пора
Я в тобі не сумнівався..коханаУ меня написано Сейчас скину
Мой ласковый и нежный зверь.Я в тобі не сумнівався..кохана![]()
Ещё не всё получили)daddydwarf - вже призи поотримували, може прокрути зробите
Так там уже вроде забито смс крепкоЕщё не всё получили)
Прокрут будет, когда добьете с смс, где я приостановил флудилку. Ожидайте обновлений![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.