andrik1488
Гуру
Я ж казав, дорогенька, тут іноді цирки такі бувають, особливо якщо клоуни якісь зайдуть отакі як Existence#1 ..)Блин я надорвала себе живот от смеха.
Я не знала что у вас тут весело так.
Это жесть![]()
Я ж казав, дорогенька, тут іноді цирки такі бувають, особливо якщо клоуни якісь зайдуть отакі як Existence#1 ..)Блин я надорвала себе живот от смеха.
Я не знала что у вас тут весело так.
Это жесть![]()
У меня при себе всегда нож кастет и перцовкаДивись щоб без трусов не остався знаю я цих сольових
Чих-пых и всё готовенький солёненькийДивись щоб без трусов не остався знаю я цих сольових
І ти думаєш тебе це врятує?)У меня при себе всегда нож кастет и перцовка
Бля, ноунейм, шо тобі ще треба?Наприклад, сольовий Андрій?
Вот это ты затариныйИ травмат ещё на всякий пожарный
Мне то что, это ты себя спасай лучшеІ ти думаєш тебе це врятує?)
АХАХХАХА
Бля, ноунейм, шо тобі ще треба?
Я з тебе поржав, ти сам розвів себе блять. Що ти ще хочеш?
Ти мене піздєц смішиш
Та він максимум білку в парку підстрелить, і то промаже блятьВот это ты затариный![]()
А белку за что, я что живодёр?Та він максимум білку в парку підстрелить, і то промаже блять
Если он её там найдёт то может так закошмарить что она сос меху кони двинетТа він максимум білку в парку підстрелить, і то промаже блять
Бля дядь, іди шукай рожевий пластилін на пустих кладах, і не їби мозгиМне то что, это ты себя спасай лучше
Только если ты купишь мне клад, я больше никогда там брать не будуБля дядь, іди шукай рожевий пластилін на пустих кладах, і не їби мозги
Тут є достойніші люди, з якими можна поділитись.Только если ты купишь мне клад, я больше никогда там брать не буду
Сказал клоунТут є достойніші люди, з якими можна поділитись.
Явно не з тобою..)
Тае я не казав чого))Піздюлєй, можу да.
Ти шо, дурік?) Образився сильно? Не ний. Ще якось пощастить тобі понюхати, шо ти як істеричка себе ведеш?)
Піди постав свічку за свої ненаходи, дурікСказал клоун
Осторожно с почтой)Піди постав свічку за свої ненаходи, дурік
Та ти їбанько внатурі ахахха, якщо думаєш що хтось по типу мене забирає на поштах, їбать ти наївний.Осторожно с почтой)
Блять він з тибе рже а ти й непонімаєш звідки він має знати твоє лице?)) АїахахахахаОсторожно с почтой)
Та забий, цей клоун дохуя ще й в себе повірив. Дрищ їбучий, тут пилі наглотався, і вирішив поумнічатиБлять він з тибе рже а ти й непонімаєш звідки він має знати твоє лице?)) Аїахахахаха
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.