Existence#1
Посвященный
Ну а шо сциш ходити сам, чи твій хлопець за тебе ходить забирати?Куди ти прийдеш дядя?) Ти справді думаєш, що я ходжу сам за кладами?)
Ну а шо сциш ходити сам, чи твій хлопець за тебе ходить забирати?Куди ти прийдеш дядя?) Ти справді думаєш, що я ходжу сам за кладами?)
Дай надежду пацануКажу ж тобі, не розстраюйся
Піздюлєй, можу да.Ну андрік ше отсипати може
Ти шо, дурік?) Образився сильно? Не ний. Ще якось пощастить тобі понюхати, шо ти як істеричка себе ведеш?)Ну а шо сциш ходити сам, чи твій хлопець за тебе ходить забирати?
Я просто найти не можу там може він ліпше вміє шукатиДай надежду пацану
Скажи что поделишься ты же волонтёр
Сказав той що за мною слідкував а самому за кладами сцикотно ходитиПіздюлєй, можу да.
Ти шо, дурік?) Образився сильно? Не ний. Ще якось пощастить тобі понюхати, шо ти як істеричка себе ведеш?)
Забудь, ніхуя ти там не знайдеш.Я просто найти не можу там може він ліпше вміє шукати
Тебе найду) АндрійкоЗабудь, ніхуя ти там не знайдеш.
Їбать ти смішний ахаххахаСказав той що за мною слідкував а самому за кладами сцикотно ходити
Заїбешся пиль глотати, наївнийТебе найду) Андрійко
Ты же понимаешь что Паранойя это страшная вещь. Ты нажил себе врагаЗабудь, ніхуя ти там не знайдеш.
Все уже украдено до насЗабудь, ніхуя ти там не знайдеш.
Прикинь, як він параноїться бідолагаТы же понимаешь что Паранойя это страшная вещь. Ты нажил себе врага
Поділишся зі мною рожевим амфом?Їбать ти смішний ахаххаха
Він досі блять не поняв, що я з нього уже 15хвилин тупо РЖУ.
ВІН ВНАТУРІ ВІРИТЬ шо я за ним слідкував.
Дайте цьому пасажиру оплески, він заслужив.
Заїбешся пиль глотати, наївний
БравоЇбать ти смішний ахаххаха
БроВсе уже украдено до нас
"Рожевим амфом"Поділишся зі мною рожевим амфом?
Я просто шукаю хто вміє норм клади шукати, думав поможеш мені а я з тобою поділюся)Їбать ти смішний ахаххаха
А ти бачив рожевий меф в тіптоп? Я тіки амф бачив"Рожевим амфом"
Він навіть блять амф від мефу не розрізняє. Це клінічний випадок. Ти себе закапуєш тільки глибше зараз))
Та ти пройдись по парку. Сольових дохуя, от тобі вони і поможутьЯ просто шукаю хто вміє норм клади шукати, думав поможеш мені а я з тобою поділюся)
Та да а хулі, шо по семечки на базар сходитиЯ просто шукаю хто вміє норм клади шукати, думав поможеш мені а я з тобою поділюся)
Повідомлення об'єднано автоматично:
А ти бачив рожевий меф в тіптоп? Я тіки амф бачив
Блин я надорвала себе живот от смеха."Рожевим амфом"
Він навіть блять амф від мефу не розрізняє. Це клінічний випадок. Ти себе закапуєш тільки глибше зараз))
Наприклад, сольовий Андрій?Та ти пройдись по парку. Сольових дохуя, от тобі вони і поможуть
Дивись щоб без трусов не остався знаю я цих сольовихТа ти пройдись по парку. Сольових дохуя, от тобі вони і поможуть
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.