andrik1488
Гуру
Дід зглузду зїхав. Ще мабуть досі газіровку за 1 копійку купує в атоматі. І пломбір хаває за 2 копєйкі.
Пломбір мабуть хаває, а газіровка вже всьо, вреднаДід зглузду зїхав. Ще мабуть досі газіровку за 1 копійку купує в атоматі. І пломбір хаває за 2 копєйкі.
Ага і ще пиво п'є з трохлітрової банки з таранькою )))Дід зглузду зїхав. Ще мабуть досі газіровку за 1 копійку купує в атоматі. І пломбір хаває за 2 копєйкі.
Дідо молодиться, хоче молодицюДід ще молодий)))
Молодиця не скаче то дід хоче веселитися)Дідо молодиться, хоче молодицю
Молодиці не ті пішли нинче....Молодиця не скаче то дід хоче веселитися)
МедКто знает какие бады помогут восстановить быстро дофамин?
Не подскажу, я когда чистился то Грин Визу пилКто знает какие бады помогут восстановить быстро дофамин?
Мед должен помочь
Їм грошей і солі треба) а нє, сорян мефедрону)Молодиці не ті пішли нинче....![]()
Чорний кофе і шоколад чорний, можна 50 грам коньячка,Кто знает какие бады помогут восстановить быстро дофамин?
Кетамін буде діяти, і траваЕбаные нейролептики не дают переть наркотикам
Мінімум тону кетаКетамін буде діяти, і трава
И опиаты по ходу должны действоватьКетамін буде діяти, і трава
Побігати потягай залізо будеш як новенькийЕбаные нейролептики не дают переть наркотикам
Що да то да.....Їм грошей і солі треба) а нє, сорян мефедрону)
Там пруха на любителя. Мені трам не зайшов. Морфін в сон клонить. Бупренорфін - спокій дав. Метадон не пробувавИ опиаты по ходу должны действовать
А що ты лирику хаваеш?Ебаные нейролептики не дают переть наркотикам
ООО то наступний раз трамадольчик можеш мені віддати я знаю як з ним поводитисяТам пруха на любителя. Мені трам не зайшов. Морфін в сон клонить. Бупренорфін - спокій дав
То це ж не нейролептикиА що ты лирику хаваеш?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.