andrik1488
Гуру
Та бля шо, сам з себе крінжувати?))Давай крінжуй крінжатіну крінжою
Я ще не настільки шизоїд, хахаха
Мене вшатало вже непогано, від трьох стопочок
Та бля шо, сам з себе крінжувати?))Давай крінжуй крінжатіну крінжою
Я то люблю одразу півстакана влупити і сидіти собі виноградів закидати і ловити приходи...через годинку ще так півстаканчикаТа бля шо, сам з себе крінжувати?))
Я ще не настільки шизоїд, хахаха
Мене вшатало вже непогано, від трьох стопочок
Півстакана чого?)Я то люблю одразу півстакана влупити і сидіти собі виноградів закидати і ловити приходи...через годинку ще так півстаканчика
Доброго ранку!Доброе утро всем! И ещё одну 500 дописали, шустрые! Иду крутить)
Я люблю коньяк, але саме круто це домашній самогон це бімба...іноді віскарік можнаПівстакана чого?)
Ну я от віскі не дуже полюбляю.Я люблю коньяк, але саме круто це домашній самогон це бімба...іноді віскарік можна
Спасибо! Будем все здоровы)Доброго ранку!
Я вже купив і випив трішки текіли, за ваше здоров'я також![]()
Дід, ти виграв, рот твій цілував блятьВітаю бро нехай росте щасливим і здоровим...
Поздравляю! Жду вас в личные сообщенияВітаю бро нехай росте щасливим і здоровим...
Мотивация
Вы новенький? Раньше не видел вас тутЯ люблю коньяк, але саме круто це домашній самогон це бімба...іноді віскарік можна
Так такМотивация![]()
Иногда достаточно просто установленного баннера...)Так так
Ну людина новорег наче як, і спочатку трішки неадекватно іноді влітала у розмови.
Але я так поняв це було від не усвідомлення, як тут все устроєно.
Ось помогли банер встановити, і наче спілкування налагодилось)
Та ну враховуючи чий це банер, і як хлопці зараз чекають ту нещасну оплату вже невідомо скільки.... Ну такоє.Иногда достаточно просто установленного баннера...)
Ну будем смотреть
Понимаю. По мнению некоторых, сейчас баннера менее актуальны для магазинов. По сравнению с тем, что было раньшеТа ну враховуючи чий це банер, і як хлопці зараз чекають ту нещасну оплату вже невідомо скільки.... Ну такоє.
Я от хотів би з кимось із шопів старичків РЦ законектитись. Ніяк не виходить.
Я вже це зрозумів, коли вник за попередній місяць, більше активити почав, якийсь конект із шопами появився, і я просто бачу - НЕпунктуальність, безвідповідальність..Понимаю. По мнению некоторых, сейчас баннера менее актуальны для магазинов. По сравнению с тем, что было раньше
Доброго бро. Зранку добилась нова пятисоточка, Діду випав призвсім доброго ранку що ви тут?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.