SiriusWhite
Гуру
Та ось ввімкнулиА чого в вас шо щ електроенергією?
Ми до родичів навіть купатись їздили, бо не зрозуміло коли його мали ввімкнути
Та ось ввімкнулиА чого в вас шо щ електроенергією?
Шошо, звідки? Зі Львова? Зараз у Львові?)Львова нас там тоже трохи примусили, а мої побратими дзвонять з передка розказують що там валять поиних з усього що є
Ок не круто в вас а є якісь обясненя в новостях цього трешу чи ні?Та ось ввімкнули
Ми до родичів навіть купатись їздили, бо не зрозуміло коли його мали ввімкнути
Ні. Та я якось не вникаю останнім часом.Ок не круто в вас а є якісь обясненя в новостях цього трешу чи ні?
Так ти глянь уже в Запоріжжя КАБ прилетів, як ти думаєш? І хуярять по цивільній або електроінфраструктуріОк не круто в вас а є якісь обясненя в новостях цього трешу чи ні?
ЖестьТак ти глянь уже в Запоріжжя КАБ прилетів, як ти думаєш? І хуярять по цивільній або електроінфраструктурі
Там он сектант монетою хомʼяка торгує з ціною в 200 раз вищоюЗаходиш - а тут затишшя, уууу
Нарешті вечір, кінець дня
БааааачуТам он сектант монетою хомʼяка торгує з ціною в 200 раз вищою
Коли його попустить?Бааааачу
"Нездраво гонить".Коли його попустить?
Я не розумію він гонить? Чи реально на такій нездравій хвилі?
Доброго і тобіШо вы тут? Добрый вечер
Красота) а я вот с рабооы пришел, накурился, песня)Доброго і тобі
Тихенько шуршимо тут)
Я також буквально ось приїхав, але без накурки))Красота) а я вот с рабооы пришел, накурился, песня)
Привіт)Шо вы тут? Добрый вечер
Та заебись, хуяримЯ також буквально ось приїхав, але без накурки))
Як тиждень почався? Наче понеділок гуд минув
Я також буквально ось приїхав, але без накурки))
Як тиждень почався? Наче понеділок гуд минув
У тебе робота зайобиста?Та заебись, хуярим
Повідомлення об'єднано автоматично:
А твой?
относительно) у меня есть проекты и данное на него времяУ тебе робота зайобиста?
Мій тиждень почався наче взагалі норм. Так, було багато справ по роботі, але нічого, завтра все простіше буде набагато
Ну і зашибісь, шо сказати)относительно) у меня есть проекты и данное на него время
Вообще нормуль в принципе)
Не жалуюсь
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.