SiriusWhite
Гуру
Ну це вже максимально потужно)Згідний повністю .
Ну для повного ідеалу як кажуть - Бог любить троіцу
Ну це вже максимально потужно)Згідний повністю .
Ну для повного ідеалу як кажуть - Бог любить троіцу
Як думаєш, троє не занадто було б відповідальності?Ну це вже максимально потужно)
І відповідальності, і часу, і грошей треба не малоЯк думаєш, троє не занадто було б відповідальності?
Це логічно, дурне питання.. Це якщо з одним бейбіком - все розплановано, продумано, з часом можна думати про другого.І відповідальності, і часу, і грошей треба не мало
Ну лан просто в 30 ше молодость да закінчуєця но молодостьТа яке рано)
Мені 30
В самий раз)
ну в нас в селі це рано...Ти так говориш, ніби сімнадцятирічному...
Мене дивує, шо ти в селі сєксу найти не можеш. Оце дивнону в нас в селі це рано...
Та мині нахуй не нужн ваш секс я асексуалМене дивує, шо ти в селі сєксу найти не можеш. Оце дивно
Я ось вчора був на день народженні хрещеника. Там двоє дітей 4 та 6 років. Таке галала. Я аж морально варений бувЦе логічно, дурне питання.. Це якщо з одним бейбіком - все розплановано, продумано, з часом можна думати про другого.
Цікаво)Ну лан просто в 30 ше молодость да закінчуєця но молодость
ну в нас в селі це рано...
Оооо, 4 та 6 років , то вже банда ростеЯ ось вчора був на день народженні хрещеника. Там двоє дітей 4 та 6 років. Таке галала. Я аж морально варений був
Це сьогодні чи завтра небуднСвітла нама з 9:00 ранку
В сенсі? У вас десь "ЧП" сталось?Світла нама з 9:00 ранку
А чого в вас шо щ електроенергією?Світла нама з 9:00 ранку
Я трохи останні дні не вникав у новини, можливо там прилітало, підари ж не утихають в прикордонних регіонахА чого в вас шо щ електроенергією?
Та роблять по Беспределу гатять з усього чого можнаЯ трохи останні дні не вникав у новини, можливо там прилітало, підари ж не утихають в прикордонних регіонах
А ти сам звідки?Та роблять по Беспределу гатять з усього чого можна
А я також шось не вникав може бути але ж не цілий день блтЯ трохи останні дні не вникав у новини, можливо там прилітало, підари ж не утихають в прикордонних регіонах
Це сьогодніЦе сьогодні чи завтра небудн
Та ремонтні роботи булиВ сенсі? У вас десь "ЧП" сталось?
Львова нас там тоже трохи примусили, а мої побратими дзвонять з передка розказують що там валять поиних з усього що єА ти сам звідки?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.