Бо я навіть одному сектанту тут подарував 1 грам коксу в липніТа нє мене до кокса не тяне мене до мадам тяне ))
Бо я навіть одному сектанту тут подарував 1 грам коксу в липніТа нє мене до кокса не тяне мене до мадам тяне ))
Ну не зара, а от в понеділок мабуть да)Капєц вже майже 300 смс за вечір набили зара хному прийдеця 2 раза крутити)
Ну на вкус и цвет спору нет попробувати да хочу але ну тіпа не так як сібір абе кет)Бо я навіть одному сектанту тут подарував 1 грам коксу в липні
Та нє я ж вернувся бро ярік рукі пєніси)Ну не зара, а от в понеділок мабуть да)
А що скажеш про лсд та гриби?Ну на вкус и цвет спору нет попробувати да хочу але ну тіпа не так як сібір абе кет)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та нє я ж вернувся бро ярік рукі пєніси)
Ти мені найди тему з єхами)Такс, тіпікал сторі...але ну нахер)
100%
Ярік, ти ж можеш в темах напотужнічати собі какосік![]()
Ооо лсд гриби хочу теж)А що скажеш про лсд та гриби?
А 10 не дарив?Бо я навіть одному сектанту тут подарував 1 грам коксу в липні
Там у ImperialLab був набір тестерів, і шось туго йде досі, можеш настучати в ПП саппу, позайобувати красівоТи мені найди тему з єхами)
це буде потужніше тусібі й кетуТи мені найди тему з єхами)
Ооо лсд гриби хочу теж)
Ну мені імено хочеця це спробувати я буду їх брати після сибірі і кету)це буде потужніше тусібі й кету
Не було такої кількості на потенційному балансі, братикуА 10 не дарив?
Якби ти сказав 10г коксу - я б навіть тоді не здивувався все рівно
Там у ImperialLab був набір тестерів, і шось туго йде досі, можеш настучати в ПП саппу, позайобувати красіво![]()
А не хочеш MDPV ULTRA HQ CRYSTALL?Ну мені імено хочеця це спробувати я буду їх брати після сибірі і кету)
Та нє в очко не долблюсь бро)А не хочеш MDPV ULTRA HQ CRYSTALL?
Сука, прошарєний попавсяТа нє в очко не долблюсь бро)
Ну бля с дурки приехал уже шарюСука, прошарєний попався
У нас в місті ребзя під солями кента жахнув в очкоСука, прошарєний попався
Давали там крісталікі наночь?)Ну бля с дурки приехал уже шарю
ШаришНа траву дивися вдень, як обсохне роса, а на дівку в будень, як невбрана та боса
Хвали день увечері, а дівку замужем
Нє тока таблетки какиета некусниеДавали там крісталікі наночь?)
А у нас 2 алкаша так нажралися на озері поебались в жопу і за цим застукали їх 1 жінка..У нас в місті ребзя під солями кента жахнув в очко
Рожевеньку давали? Анітріптіліньчик?)))Нє тока таблетки какиета некусние
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.