qwecursedead
Гуру
Ауф нахуй)На траву дивися вдень, як обсохне роса, а на дівку в будень, як невбрана та боса
Ауф нахуй)На траву дивися вдень, як обсохне роса, а на дівку в будень, як невбрана та боса
Вітання sisterВсьо я на месте я просто заганяв корову в злів гуляв з sister катав на скутері sister і тд гладив кота з sister і росколов пальця з sister але не об sister(
Нічого. 3к - це хуйня.Оо прикольно шо будеш на це купувати?)
Осінню має летітиНічого. 3к - це хуйня.
Я очікую в найближчий час РІЗКИЙ РІСТ. От коли буде ±15-20к - тоді буду продавати трохи, і залишу певний % далі щоб працювало.
Нехіра сибі 3 к херня то позич мені 100 баксов на міні опт ешокНічого. 3к - це хуйня.
Я очікую в найближчий час РІЗКИЙ РІСТ. От коли буде ±15-20к - тоді буду продавати трохи, і залишу певний % далі щоб працювало.
Харяшо сказав каже привіт сіріус)Вітання sister
Осінь прийшла!! Тєрпім!!!Осінню має летіти
А Каріна як?Нехіра сибі 3 к херня то позич мені 100 баксов на міні опт ешок
Повідомлення об'єднано автоматично:
Харяшо сказав каже привіт сіріус)
Хом'яка будеш на лістингу закуповувати?Осінь прийшла!! Тєрпім!!!
Нє, ну якшо на єшкі, то треба давати, безумовноНехіра сибі 3 к херня то позич мені 100 баксов на міні опт ешок
Та нє употребляти тае шоби рослабитись тіпа я хоть і обожнюб мадам але толєр ето пепец(Нє, ну якшо на єшкі, то треба давати, безумовно
Шоб ти в коматоз попав?)))
каріна как всегда просит амф и ехи кончились у нее и меня(А Каріна як?
Хом'яка будеш на лістингу закуповувати?
Я поки нікуди не лізу, бо вчора хотів як краще, і всрав 45 баксів на хуйні, на рівному місці по суті.Хом'яка будеш на лістингу закуповувати?
та це крипта, класична ситуаціяЯ поки нікуди не лізу, бо вчора хотів як краще, і всрав 45 баксів на хуйні, на рівному місці по суті.
А можеш не всирати 45 на хуйню а 100 але порадовати друга і получити інтернет цьомчик від каріни))Я поки нікуди не лізу, бо вчора хотів як краще, і всрав 45 баксів на хуйні, на рівному місці по суті.
На хрін амф, уже тоді кокс краще)Та нє употребляти тае шоби рослабитись тіпа я хоть і обожнюб мадам але толєр ето пепец(
каріна как всегда просит амф и ехи кончились у нее и меня(
Бро, розумієш... Я для себе не знімаю ніхуя з балансу, абсолютно не чіпаю а ні цента, а тим паче на "наркотікі"..))Та нє употребляти тае шоби рослабитись тіпа я хоть і обожнюб мадам але толєр ето пепец(
Та нє не я не вона кокс не пробували бро)На хрін амф, уже тоді кокс краще)
Всьоооо, прекращай)А можеш не всирати 45 на хуйню а 100 але порадовати друга і получити інтернет цьомчик від каріни))
Еххх ну а єслі буде більше і палучіца то нн хоч на мене таку сосачку з 19 см потратити?))Бро, розумієш... Я для себе не знімаю ніхуя з балансу, абсолютно не чіпаю а ні цента, а тим паче на "наркотікі"..))
Принципово)
3к - це не хуйня. Хуйня, порівнюючи з тим - чого я очікую, а очікую БІЛЬШЕ набагато)
Та харашьо ))Всьоооо, прекращай)
За банер або можна виграти)Та нє не я не вона кокс не пробували бро)
Та нє мене до кокса не тяне мене до мадам тяне ))За банер або можна виграти)
На секті багато шляхів попробувати)
Я купував лише раз)
Такс, тіпікал сторі...але ну нахер)та це крипта, класична ситуація
100%За банер або можна виграти)
На секті багато шляхів попробувати)
Я купував лише раз)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.