andrik1488
Гуру
Я комбоНарік - і я хаваю ось такий комбікормтаблы по кайфу()) не я комбоНарик)

Я комбоНарік - і я хаваю ось такий комбікормтаблы по кайфу()) не я комбоНарик)
Я АМФ+ШИШЯ+МДМА КОГДА ТАБЛУ)Я комбоНарік - і я хаваю ось такий комбікорммдма+амф+ксанакс
![]()
А мені більше кристал Емки подобається. Краще сприймаю так, останні табли були хуйовенькі,а ще кладмен додік раз так закрутив, шо блять розламав на 5 частин таблуЯ АМФ+ШИШЯ+МДМА КОГДА ТАБЛУ)
От і мене амф пер більше, але ну його нафіг.гоу)
Повідомлення об'єднано автоматично:
ага_
Повідомлення об'єднано автоматично:
амф конечно же , меф очко)
ахах то какой то параноик закручивал))А мені більше кристал Емки подобається. Краще сприймаю так, останні табли були хуйовенькі,а ще кладмен додік раз так закрутив, шо блять розламав на 5 частин таблу![]()
1000%ахах то какой то параноик закручивал))
Гроші забрав? Аватарку замовив?1000%
Я охуїв як розкрутив. Так кончено запакувати ще треба вміти блять![]()
Він в мережі був у четвер, позначив мене як переможця і ще не заходивГроші забрав? Аватарку замовив?
та бывают егоры такие шо в такие дыбильные места ложат шо пиздец ,хочетьсЯ его ебальником об то место ударить)))1000%
Я охуїв як розкрутив. Так кончено запакувати ще треба вміти блять![]()
кто Гном?Він в мережі був у четвер, позначив мене як переможця і ще не заходив
Ну з місцями наче останнім часом все ОК. Є один клад, лежить досі, я навіть не ходив, тупо по центру широкої стежки, без орієнтирівта бывают егоры такие шо в такие дыбильные места ложат шо пиздец ,хочетьсЯ его ебальником об то место ударить)))
Ні, 044RRкто Гном?
да отхода не приятные но на них есть свои препараты))облегчают так сказать)От і мене амф пер більше, але ну його нафіг.
Потім ті отхода
Гідазепамчик з травичкою?)да отхода не приятные но на них есть свои препараты))облегчают так сказать)
а шо в том кладе и от кого он?)Ну з місцями наче останнім часом все ОК. Є один клад, лежить досі, я навіть не ходив, тупо по центру широкої стежки, без орієнтирів
Ні, 044RR
Мєф, тіптопа шо в том кладе и от кого он?)
ну типо да таких)Гідазепамчик з травичкою?)
скоко?Мєф, тіптоп
Ну тоді, да, полегчає)ну типо да таких)
нада бля вязать со всем(Ну тоді, да, полегчає)
Гешкаскоко?
а та то хэуйня)) может его уже спиздили)_) я не из города так что мне пох)) можешь фото показать есле джоверяешь)
Та воно там є точно, бро) Забирав там не раз, решта були чіткі, а це тупо дічь йобана, куру запаяло вмомєнті блять походуа та то хэуйня)) может его уже спиздили)_) я не из города так что мне пох)) можешь фото показать есле джоверяешь)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.