SiriusWhite
Гуру
3 г зверху накинули?Не буду навіть в ПП писати, бо зараз щось у відгуках гімна налетіло йому.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Меф
3 г зверху накинули?Не буду навіть в ПП писати, бо зараз щось у відгуках гімна налетіло йому.
Меф
Так3 г зверху накинули?
Файно тріпував?
Ага окей а я просто питаюсь я упше меф не люблю люблю траву мдмаНе буду навіть в ПП писати, бо зараз щось у відгуках гімна налетіло йому.
Меф
А ти як думаєш?)Файно тріпував?
Дуже файно.Файно тріпував?
Це я 31 числа за 2 години до др іду забирати "сибір" оказалась трава я так ахуєв як ти за 3 грДуже файно.
Це ж відправка була.. Я чекав чекав, вийшов на перекур і тут сповіщення - бамц.
Відкрив - охуїв. Ну я відірвався тоді наповну)
Хіба ти не Сибір більше хотів?)Це я 31 числа за 2 години до др іду забирати "сибір" оказалась трава я так ахуєв як ти за 3 гр
Сибір більше хотів я тоді охуїв шо я попутавХіба ти не Сибір більше хотів?)
Мені замість грибів які виграв у флудилці траву прислали - 5 гЦе я 31 числа за 2 години до др іду забирати "сибір" оказалась трава я так ахуєв як ти за 3 гр
Ого а чо так прислали?) Хоть розібрались з магазом?)Мені замість грибів які виграв у флудилці траву прислали - 5 г
Маю ще одну цікаву сторі.Мені замість грибів які виграв у флудилці траву прислали - 5 г
Та нє то була не от візи трава)Мені замість грибів які виграв у флудилці траву прислали - 5 г
Давай чи то та сама що й коли за солю ішов?)Маю ще одну цікаву сторі.
мне так вместо кокаина аналог мдма прислали на пробу, я отдала эту штуку друзьям.Це я 31 числа за 2 години до др іду забирати "сибір" оказалась трава я так ахуєв як ти за 3 гр
А как ето аналог мадам мда?мне так вместо кокаина аналог мдма прислали на пробу, я отдала эту штуку друзьям.
мне как-то вместо 1г мета прислали 50гМені замість грибів які виграв у флудилці траву прислали - 5 г
Ох ебать а чего?)мне как-то вместо 1г мета прислали 50г
нет бензофураны, это другой класс соединений вообще, МДА хотя бы феник, кстати МДА крисы прислали нам перед войной на пробу от одного селлера, что хим.реактивами банчилА как ето аналог мадам мда?
Авокадо?)нет бензофураны, это другой класс соединений вообще, МДА хотя бы феник, кстати МДА крисы прислали нам перед войной на пробу от одного селлера, что хим.реактивами банчил
перепутали, но я назад отправила, ибо я не готова была сторчатьсяОх ебать а чего?)
Кста казали зашлють 3 гр трави а прислали 4,5))
Ооо хорошая женщига ебать гуцулу повезло)перепутали, но я назад отправила, ибо я не готова была сторчаться
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.