andrik1488
Гуру
Враховуючи як я "коряво" вангую і шаманю, то все має бути набагато кращеВангуєш прям![]()

Враховуючи як я "коряво" вангую і шаманю, то все має бути набагато кращеВангуєш прям![]()
Та просто хай хтось уже виграє, і будемо йти далі))Після обід добʼєм)
Так, може заберу HeinekenТа просто хай хтось уже виграє, і будемо йти далі))
поджидок арестовичЗйобік Ухилесович - вища раса![]()
За репорт)Мені будь ласка Hoegaarden, подвійний![]()
Дадада, репорт обіцяю в сроки.За репорт)
Ага. Я не фанат алкоголюДадада, репорт обіцяю в сроки.
Маю досвід вживання. Все буде в кращому вигляді![]()
Самогон?))Ага. Я не фанат алкоголю
Але якщо пити, то чисте-прозоре![]()
Один раз в житті пробував. Шняга. Нагрибло так що замість поїхати в нічний клуб, я пішов спатиСамогон?))
"Слабенький організм" до такого, як то кажуть)Один раз в житті пробував. Шняга. Нагрибло так що замість поїхати в нічний клуб, я пішов спати
Я пив як звичайну горілку по дозуванню. Всі виходили курити, ми з подружаньой і кентом не курящі. Я кажу - накатим. І ото так)"Слабенький організм" до такого, як то кажуть)
Ну я от не розумів ніколи навіщо в хлам наприклад напиватись, краще ж трішки і в кайф
Ну якби ти іще закурив в такому випадку, то точно "занесло" б))Я пив як звичайну горілку по дозуванню. Всі виходили курити, ми з подружаньой і кентом не курящі. Я кажу - накатим. І ото так)
Я пʼю дуже рідко зараз і в малих кількостяхНу якби ти іще закурив в такому випадку, то точно "занесло" б))
Та я також.Я пʼю дуже рідко зараз і в малих кількостях
Якщо чесно
Бакал-два вина і все
Мої речовини, то психоделіки)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.