andrik1488
Гуру
Ну от власне, тут був розгон на цю тему не так давноОце і я таке чув
Ну от власне, тут був розгон на цю тему не так давноОце і я таке чув
Коли Лаба впала, десь тоді і зник походу. Не заявився крчну я упше шось не чую зараз і пів року за його
ага понятноКоли Лаба впала, десь тоді і зник походу. Не заявився крч
ага бо з інтересних всталось кіс май псизоман та віза ну ше є пару шопов щеТак шо, зараз вибір не великий. Розплодилось солє-бариг, і піздєц.
Колись були толковіші шопи, з вибором поцікавіше
Та да.ага бо з інтересних всталось кіс май псизоман та віза ну ше є пару шопов ще
ну блять ше б мітадон туда б завезли то упше б ржака булаТа да.
По факту не так і багато толкових шопів.
Зараз як заходять на провірку нові шопи - заходиш дивишся прайс - проби альфа.
Думаєш - ну заєбісь. Шось новеньке аххахаха цього ж ніде ніукого нема
Ти б заюзав мєтадону?) або героїна, трошки понюхати?)ну блять ше б мітадон туда б завезли то упше б ржака була
геру чисту биб да а мітадон нєТи б заюзав мєтадону?) або героїна, трошки понюхати?)
у нас кроме заправок ночью нихуа не работает и люди не шляются, а если кто и выползает, мусора/военная полиция тут как тутНу як вона "соблюдается"? А ні душі немає на вулицях? Нічого прям взагалі не світиться і не працює?)
Та я не вірю в це, я прекрасно знаю що робиться по містах України..)
Так і у нас по Львову тишина після 00:00.
Якшо якісь дві три машини проїдуть, чи десь в якійсь подзалупинці музика грає - ну це такоє.
Алкаші хіба шляються ночами, оце точно.
А так шоб всі злосно хуй клали на коменду - 100% ні. Всі спішать до 12 додому, і піздєц, що би не відбувалось.
Та ти би охуїв від чистого героїну.геру чисту биб да а мітадон нє
SiriusWhite Авокадо никонда не было на других ресурсахО привіт сіріус вайт
Повідомлення об'єднано автоматично:
Подивись може де є авокадо на інших ресурсах там должен бути
так аналог гери фентаніл він в 50 - 100 раз мощнішеТа ти би охуїв від чистого героїну.
У нас чуваки возили зза кордону, аналог героїну.
Від малої дози ловили передозировку нахер
ага спасибо не зналSiriusWhite Авокадо никонда не было на других ресурсах
я юзала фентанил на подложке от DS Chemicals, не умерла. Назывался этот дизайнерский наркотик FAAMT и продавался тут до запрета опиатов на форумеТа ти би охуїв від чистого героїну.
У нас чуваки возили зза кордону, аналог героїну.
Від малої дози ловили передозировку нахер
Привіту нас кроме заправок ночью нихуа не работает и люди не шляются, а если кто и выползает, мусора/военная полиция тут как тут
и как там же доза 1 2 мгя юзала фентанил на подложке от DS Chemicals, не умерла. Назывался этот дизайнерский наркотик FAAMT и продавался тут до запрета опиатов на форуме
я юзала по 10-15мг, он на подложке был, то есть разбавлен, чтоб можно было вьебать до 30мг и не отьехатьи как там же доза 1 2 мг
верноя юзала по 10-15мг, он на подложке был, то есть разбавлен, чтоб можно было вьебать до 30мг и не отьехать
ааа так ми говорим за чистяк и как понравилось?я юзала по 10-15мг, он на подложке был, то есть разбавлен, чтоб можно было вьебать до 30мг и не отьехать
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.