qwecursedead
Гуру
здоров шо там нормал но?Очінь жьоскій здоров)
Ну бля, да, дві ночі без сну - канешно діяти не дуже хочеться..
Повідомлення об'єднано автоматично:
А ну то нах вони тє хай в тг кидають кружок сісьок іначе нейди
здоров шо там нормал но?Очінь жьоскій здоров)
Ну бля, да, дві ночі без сну - канешно діяти не дуже хочеться..
Та день гавна якийсь поки, але похуй пляшем)здоров шо там нормал но?
я нарешті картоху викопав я щасливий вже почті цілу зиму ничо не дєлай))Та день гавна якийсь поки, але похуй пляшем)
Картоха це добре. Продаєш, чи все для себе?я нарешті картоху викопав я щасливий вже почті цілу зиму ничо не дєлай))
Да ещё даже 12 нету, так что у тебя ещё всё впереди!Та день гавна якийсь поки, але похуй пляшем)
Все для себе і свиней продавати ти заїбешся єї копатиКартоха це добре. Продаєш, чи все для себе?
Кстати почём сейчас картофан?Все для себе і свиней продавати ти заїбешся єї копати
Хуй його знаєКстати почём сейчас картофан?
Ахахаха, дякую бро шо підняв настрійДа ещё даже 12 нету, так что у тебя ещё всё впереди!
Ну мало лі. А шо, мало робочих рук в селі?))Все для себе і свиней продавати ти заїбешся єї копати
Нє нормально тіко тут в всіх картошка є то кому продавать а картоху за просто так не хто копати не будеАхахаха, дякую бро шо підняв настрій
Ну мало лі. А шо, мало робочих рук в селі?))
Всередньому 20грн за 1кгКстати почём сейчас картофан?
Нахуй в таком случае то поле картошки. Всё легалайз! Сади поле медицинской конопли. Будешь один из первых, станешь миллионером))Нє нормально тіко тут в всіх картошка є то кому продавать а картоху за просто так не хто копати не буде
Та він уже в тиху вирощує 100%, просто нам не каже...)Нахуй в таком случае то поле картошки. Всё легалайз! Скажи поле медицинской конопли. Будешь один из первых, станешь миллионером))
Наверное волшебную!Та він уже в тиху вирощує 100%, просто нам не каже...)
Він недавно "траву косив"
Як ти думаєш - яку?))))
Не спорю но у нас такое село что мне бять ету траву спалят нахуйНахуй в таком случае то поле картошки. Всё легалайз! Сади поле медицинской конопли. Будешь один из первых, станешь миллионером))
Магічну блят ти чо)Наверное волшебную!
Як мінімум))Наверное волшебную!
Можливо да, потім вишиває пріколяси, да?))технічку, на тканини і олію
Нє я шити не умію ви чоЯк мінімум))
Можливо да, потім вишиває пріколяси, да?))
ага, одноразові вишиванки які можна буде скурити після того як одягнувЯк мінімум))
Можливо да, потім вишиває пріколяси, да?))
Та ну, не бреши. З села, і не вмієш?)Нє я шити не умію ви чо
Ахахха, ну це топовий бренд получається))ага, одноразові вишиванки які можна буде скурити після того як одягнув
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.