Авторитет . Тату є ?В мене 5 ходок на дурдом
Авторитет . Тату є ?В мене 5 ходок на дурдом
Геть багатоАвторитет . Тату є ?
Тут не вживають такі слова
ПерепрошуюТут не вживають такі слова
І як там обстановочкаВ мене 5 ходок на дурдом
Контингент в основному душевний, лікарі продажні гниди, зате торчати не заважають взагаліІ як там обстановочка
monthДоброго всім дня, підкажіть будь ласка, скільки часу треба щоб збити толер до кета?
3 недели достаточно. Но всё же)Доброго всім дня, підкажіть будь ласка, скільки часу треба щоб збити толер до кета?
Кет, это что? Кетамин или меф?Доброго всім дня, підкажіть будь ласка, скільки часу треба щоб збити толер до кета?
Кетамін .Кет, это что? Кетамин или меф?
А хрін його знає, думаю за місць толер опуститься до нуляки.Доброго всім дня, підкажіть будь ласка, скільки часу треба щоб збити толер до кета?
Если перестать употреблять вещество вообще, даже меньше времени потребуется.Кетамін .
А хрін його знає, думаю за місць толер опуститься до нуляки,
А в чому проблема з речовиною кетамін при частому вживанні ? Це 100 мг в місяць, більше не можна ?Кетамін .
А хрін його знає, думаю за місць толер опуститься до нуляки.
Як його частіше за раз в місяць вживати не уявляю ( в мене грам кету майже рік лежав, не та речовина щоб з нею частити )
Також налаштований на нього, цікавий в 3 напрямах - обезбол, кайф, терапія. І цікаво порівняти кет з мдматреба буде спробувати цей ваш кетамін
мдма це єдиний наркотик окрім шмалі (ну якщо її можна назвати наркотиком але по закону так) який я рідко але вживаю. Мав досвід з амфом(пару дорог) і пару марок лсд ще зʼїв. Ну амф не моє явно. З марок почерпнув все що хотів.Також налаштований на нього, цікавий в 3 напрямах - обезбол, кайф, терапія. І цікаво порівняти кет з мдма
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.