Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Блять, ну ясно..) ну я не стягну на тверезу, не буду пиздіти. Після робочого дня, зараз просто валяюсь уже, скролю тєлєгу, ну і тут паралельно шось серфаю по форуму.
Блять, ну ясно..) ну я не стягну на тверезу, не буду пиздіти. Після робочого дня, зараз просто валяюсь уже, скролю тєлєгу, ну і тут паралельно шось серфаю по форуму.
Та не, далі сутки вільні будуть, але канешно зайобаний мальоха.
Погодка топ кстаті, у нас десь після 8 як вітер здійнявся їбанутий, в області вже гроза, блискає - у нас поки ніхуя.
Та не, далі сутки вільні будуть, але канешно зайобаний мальоха.
Погодка топ кстаті, у нас десь після 8 як вітер здійнявся їбанутий, в області вже гроза, блискає - у нас поки ніхуя.
Просто спілкуємось тут і все. Кожні 500 повідомлень = приходить Папа Гном і рандомно прокручує число. Чиє число повідомлення випало = той і переможець.
Та взагалі-то так, бувало таке що набивали. Але я був "вйобаний" тоді, наскільки пам'ятаю))
Я можу підтримати розмову, але чесно вже моя батарейка на сьогодні підсідає
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.