andrik1488
Гуру
Шо ти, заряжений на актив чи шо?)Вот вот, так и есть
Шо ти, заряжений на актив чи шо?)Вот вот, так и есть
Нанюханий на актив, якщо точнішеШо ти, заряжений на актив чи шо?)
Блять, ну ясно..) ну я не стягну на тверезу, не буду пиздіти. Після робочого дня, зараз просто валяюсь уже, скролю тєлєгу, ну і тут паралельно шось серфаю по форуму.Нанюханий на актив, якщо точніше
Пізній час, якщо на роботу - то краще себе не зношувати, а нормально відпочити.Блять, ну ясно..) ну я не стягну на тверезу, не буду пиздіти. Після робочого дня, зараз просто валяюсь уже, скролю тєлєгу, ну і тут паралельно шось серфаю по форуму.
Та не, далі сутки вільні будуть, але канешно зайобаний мальоха.Пізній час, якщо на роботу - то краще себе не зношувати, а нормально відпочити.
Це я на канікулах, тай трохи сижу
В нас дощик маленький був, і все. Я вже з нетерпінням чекаю адекватних погодних умов, тому що в це Пекло - дуже страшно виходитиТа не, далі сутки вільні будуть, але канешно зайобаний мальоха.
Погодка топ кстаті, у нас десь після 8 як вітер здійнявся їбанутий, в області вже гроза, блискає - у нас поки ніхуя.
НормульПросто спілкуємось тут і все. Кожні 500 повідомлень = приходить Папа Гном і рандомно прокручує число. Чиє число повідомлення випало = той і переможець.
Ещё 460 смс осталось?Давайте, добийте ще 460 смс, ше чучуть
Згоден, нахуй ця жара. Я такий двіж не вивожу.В нас дощик маленький був, і все. Я вже з нетерпінням чекаю адекватних погодних умов, тому що в це Пекло - дуже страшно виходити
Грам любого стафу із прайсу. На 1 сторінці все пише, дорогенькаНормуль
Конечно и что по призам
Нормуль
Конечно и что по призам
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ещё 460 смс осталось?
Уже глянулаЗгоден, нахуй ця жара. Я такий двіж не вивожу.
Грам любого стафу із прайсу. На 1 сторінці все пише, дорогенька
Точніше не на весь 1г,вірно
- 1г/шт вещества на выбор: амфетамин, мефедрон, шишки, лсд, таблетки экстази, грибы, нбом ;
- 0.5г вещества на выбор: 2С-В, 2С-I, кетамин, мдма.
- +50% за трип репорт
Ну сегодня добили 8000, один прокрут будет.Нормуль
Конечно и что по призам
Ещё 460 смс осталось?
Молодчинка!Уже глянула
Ще ніхто з 7500-8000.шо вы тут?) Кто победил в пред прокруте?)
А, ещё не крутили?)Молодчинка!
Як твій день минув? Чим займалась?
Ще ніхто з 7500-8000.
Ні, досить пізно добили по суті.А, ещё не крутили?)
За сегодня ещё пятихатку можно набитьНі, досить пізно добили по суті.
Очікуємо завтра, будемо вітати когось
Та взагалі-то так, бувало таке що набивали. Але я був "вйобаний" тоді, наскільки пам'ятаю))За сегодня ещё пятихатку можно набить
Ще не прокрутилишо вы тут?) Кто победил в пред прокруте?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.