взаимно и вам. ЗдравствуйтеДрузья, всем хорошего дня!)
взаимно и вам. ЗдравствуйтеДрузья, всем хорошего дня!)
Амф у белоснежки прекрасный но я его пробовал еще в 19 году)согласен что топ)) вот бы еще амфа попробовать
Приветствую) Было делоАмф у белоснежки прекрасный но я его пробовал еще в 19 году)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Да и по другому сейчас быть не может ведь магазин изначально и занимался амфетамином![]()
Добрый день , хорошего Вам дня, надеюсь выцеплю Ваши шишечки как-тоПриветствую) Было дело
Це точно. А ще важливо чи можеш ти заробити на свої елементарні потреби, ну це вже таке особисте)Неважливо, чи будеш ти кращий, ніж хтось. Важливо те, чи будеш ти краще, ніж учора
Зараз достатньо телефона, щоб заробити на елементарні потребиЦе точно. А ще важливо чи можеш ти заробити на свої елементарні потреби, ну це вже таке особисте)
Телефон є. Ще б хтось підказав як він може грошей заробити))Зараз достатньо телефона, щоб заробити на елементарні потреби
Ну и немножко упорства)Зараз достатньо телефона, щоб заробити на елементарні потреби
Есть среди знакомых человек который дизайны соцсетей делал с телефона и на комп заработал. А другой себе блог завёл, пишет статьиТелефон є. Ще б хтось підказав як він може грошей заробити))
Я то знаю що люди якось умудряються але ЯК
Можливо і я колись доросту умом до того що зможу в інтернеті заробляти. Хоча б з компа)Ну и немножко упорства)
Есть среди знакомых человек который дизайны соцсетей делал с телефона и на комп заработал. А другой себе блог завёл, пишет статьи
Можливо і я колись доросту умом до того що зможу в інтернеті заробляти. Хоча б з компа)
Ой понимаю, я бухал последнее время до того наркотики. Выпал из сферы дизайна. Но меня вот клиент сам нашел, ночью буду делать) Удачи на собесеМожливо і я колись доросту умом до того що зможу в інтернеті заробляти. Хоча б з компа)
Колись пробував себе в смм. Навіть заробив пару сотень баксів. Але щось почав бухати і закинув(
Зараз вже ніби взявся за голову є амбіції і бажання працювати. Завтра на співбесіду піду в приват банк інкасатором влаштовуватись
Дякую бро, і тобі також продуктивної ночі! Зараз ще буду резюме дороблятиОй понимаю, я бухал последнее время до того наркотики. Выпал из сферы дизайна. Но меня вот клиент сам нашел, ночью буду делать) Удачи на собесе
Все порядок бро. А у тебе?как у вас успехи
Все порядок бро. А у тебе?
нет я еще ничего не получал__)) ну если можно отправочкой за трип можно )если конечно актуальноБелоснежка
Вроде ж вам давали пробу
Будет, осталось всего-то дождатьсянет я еще ничего не получал__)) ну если можно отправочкой за трип можно )если конечно актуально
щопривіт, до нового?
Да, бухло заважало мені такожМожливо і я колись доросту умом до того що зможу в інтернеті заробляти. Хоча б з компа)
Колись пробував себе в смм. Навіть заробив пару сотень баксів. Але щось почав бухати і закинув(
Зараз вже ніби взявся за голову є амбіції і бажання працювати. Завтра на співбесіду піду в приват банк інкасатором влаштовуватись
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.