Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
цель вообще чисто иследовательская хотел понять как действуют эйфоретики !!! а вот не хуя они на меня не действуют хоть меф хоть мдма по ошущениям не какой разницы и по времени ! короче зарекся! но вот про лекарств может быть!!! стероиды на тот момент как раз курсил!
цель вообще чисто иследовательская хотел понять как действуют эйфоретики !!! а вот не хуя они на меня не действуют хоть меф хоть мдма по ошущениям не какой разницы и по времени ! короче зарекся! но вот про лекарств может быть!!! стероиды на тот момент как раз курсил!
Потому что 1) Это приятный Трип 2) расход вещества 20- 30 мг - экономно. Я не знаю как люди тут пишут по 50-60мг закидуют, мне вот лично раньше 30мг - это было с головой.
А мені зайшов ваш кетамін ( як терапія, як обезбол, і як кайф , але доволі специфічний, не кожний візьме, і вийшло цікаве комбо - екстракт з сативної шш + кет = прилив енергії ).
Кет - депресії нет
А мені зайшов ваш кетамін ( як терапія, як обезбол, і як кайф , але доволі специфічний, не кожний візьме, і на екстракт з сативної шш + кет = прилив енергії ).
Кет - депресії нет