shit_paradise
Гуру
да, на вкус и цвет фломастеры разныеВ кожного своя
да, на вкус и цвет фломастеры разныеВ кожного своя
для цього суперперезагрузить голову,
і до опіатів збиває толерантністьсбить толерантность к спидам
3 в 1, обезбол
Не вийде рейвуНа рейв під кєтом)
я первый раз на вечеринке его юзала, упаси господь еще раз так пересрать вечерНа рейв під кєтом)
Страшно було?я первый раз на вечеринке его юзала, упаси господь еще раз так пересрать вечер
еле доползла со второго на первый этаж клуба в туалет и блевала весь трипСтрашно було?
Да блін не найприємніші спогади точно Я просто пам'ятаю цей цикл ігри ігри і робо- походкаеле доползла со второго на первый этаж клуба в туалет и блевала весь трип
это мой бэд трип, в принципе единственный, помимо кратомного.Да блін не найприємніші спогади точно Я просто пам'ятаю цей цикл ігри ігри і робо- походка
Я дотепер не розумію чи це Бет чи це цей ефект розщеплення на три і більше і кожна реальність по-своєму відображається і веде тебе кудисьэто мой бэд трип, в принципе единственный, помимо кратомного.
диссоциация у всех ощущается по-разномуЯ дотепер не розумію чи це Бет чи це цей ефект розщеплення на три і більше і кожна реальність по-своєму відображається і веде тебе кудись
Ну але про седативний анестезійний ефект відповідно неспроможність контролювати тіло це було точно у всіхдиссоциация у всех ощущается по-разному
да, пьяное в говно тело при ясности ума это худшее, что может быть, если ты еще и не дома, а в клубешникеНу але про седативний анестезійний ефект відповідно неспроможність контролювати тіло це було точно у всіх
треба подумати, при яких осбтавинах ще можна його вжитида, пьяное в говно тело при ясности ума это худшее, что может быть, если ты еще и не дома, а в клубешнике
от ты збочинець)))треба подумати, при яких осбтавинах ще можна його вжити
наприклад, на швидкісник каруселях )
ну рекреація повинна буцти всестороння)от ты збочинець)))
всегда есть куда хуже, но если охота острых ощущений, можно проносное с кетом вьебатьну рекреація повинна буцти всестороння)
Та до всього додай і той самий ефект))всегда есть куда хуже, но если охота острых ощущений, можно проносное с кетом вьебать
сальвию дунуть поверх кета, чтоб совсем ебанутьсяТа до всього додай і той самий ефект))
Кєту треба нові локації)
О, вже якось краще, головне це все під сибірю робити)сальвию дунуть поверх кета, чтоб совсем ебануться
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.