I hate lies
Гуру
Скажи мені хто тобі це сказав і я скажу тобі на скілткі він не правта ничего, пройдет... главное переживи это, говорят Бог не дает испытаний, которых ты не можешь выдержать
Скажи мені хто тобі це сказав і я скажу тобі на скілткі він не правта ничего, пройдет... главное переживи это, говорят Бог не дает испытаний, которых ты не можешь выдержать
хелоу кексик пупсикта ничего, пройдет... главное переживи это, говорят Бог не дает испытаний, которых ты не можешь выдержать
Давай кексику зробимо якийсь сюрприз, щоб настрій підняти...хелоу кексик пупсик![]()
![]()
![]()
![]()
та я хз чим пупсіка порадуватиДавай кексику зробимо якийсь сюрприз, щоб настрій підняти...
Не знаю приз йому яки дамота я хз чим пупсіка порадувати
а хіба флуділка не на паузі?Не знаю приз йому яки дамо
Та я бучу ти пишеш, то і я пишу))))а хіба флуділка не на паузі?
Аа ну ладно я просто не люблю інші флуділки крім топки і марлоТа я бучу ти пишеш, то і я пишу))))
То пиши там і я будуАа ну ладно я просто не люблю інші флуділки крім топки і марло
А де писати?То пиши там і я буду
Тож в цих флуділках ти любишАа ну ладно я просто не люблю інші флуділки крім топки і марло
приветхелоу кексик пупсик![]()
![]()
![]()
![]()
Ну даТож в цих флуділках ти любиш
как дела как сам?привет
Прикольно сьогодні дощ почався думаю може псилоциба почне ростиНу да
как дела как сам?
А я скоро поїду до бабиПрикольно сьогодні дощ почався думаю може псилоциба почне рости
Гарна авка в тебе....Да це круто до бабиА я скоро поїду до бабина картоплю печену в грубці))
А шо з авой не так неко ето не трагсик транс ето парень виглядит как девушка а неко ето женщина кошькаГарна авка в тебе....Да це круто до баби
Ти сосачка їдь на картепельку, смачного тобі)А шо з авой не так неко ето не трагсик транс ето парень виглядит как девушка а неко ето женщина кошька
Та вона шено грубку щатопила ))дякую бро ))Ти сосачка їдь на картепельку, смачного тобі)
Та такое себе...Ну да
как дела как сам?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.