На сковорідці бачив,як флакон випарювалиРаньше в аптеке продавали только в жидком виде под торговыми названиями ,,Калипсол", ,,Кетамин" и ,,Кетанез".
Чтобы кайфануть его выпаривали на ложке. Потом соскребали и размельчали.
На сковорідці бачив,як флакон випарювалиРаньше в аптеке продавали только в жидком виде под торговыми названиями ,,Калипсол", ,,Кетамин" и ,,Кетанез".
Чтобы кайфануть его выпаривали на ложке. Потом соскребали и размельчали.
ну они на свечке ето делалиНе знаю кто там и как пользовался.
Самое удобное - это свечка или на крайняк на зажигалке Зипо и на ложке.
А цей, що в продажу,це якийсь інший кет ?ну они на свечке ето делали
ні це с а там щось іншеА цей, що в продажу,це якийсь інший кет ?
і ще цей кристал а там є примісіА цей, що в продажу,це якийсь інший кет ?
Да ну, це гонєво. Згорить і перегріється. Тут треба чітко , щоб не перегріти і не спалити.На сковорідці бачив,як флакон випарювали
На ю тубі бачивДа ну, це гонєво. Згорить і перегріється. Тут треба чітко , щоб не перегріти і не спалити.
Ніяких примісей, його кололи при операціях , які можуть бути примісі? Ви що чистяк.ні це с а там щось інше
Повідомлення об'єднано автоматично:
і ще цей кристал а там є примісі
Повідомлення об'єднано автоматично:
(не спорю що в цих є примісі)
ну парацетамол нє?Ніяких примісей, його кололи при операціях , які можуть бути примісі? Ви що чистяк.
Примісі в кристалах, що на продаж, так зрозумівНіяких примісей, його кололи при операціях , які можуть бути примісі? Ви що чистяк.
Не знаю не провіряв, але думаю в кристалах теж немає ніяких примісей.Примісі в кристалах, що на продаж, так зрозумів
Так, але є рідкий, с та к ізомери, і це різний кетамін наче по ефектамНе знаю не провіряв, але думаю в кристалах теж немає ніяких примісей.
Кетамін - це наркоз.
ШукайЯ ищу оленей жаренных
Есть тут жаренные?
Може найдешНу ща поищим
Хто знаєИли нет
Флуд ідеТут сейчас что?)
Ты выиграл у клад Сити 30)Флуд іде
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.