О даЩе б мдма раз в три місяці всім роздавав
О даЩе б мдма раз в три місяці всім роздавав
І усі були б щасливі
і нікакой депресііІ усі були б щасливі
Оце був би потужний ход
ну і люді би не бухали не занімались хуйней и билоби все хорошоОце був би потужний ход
Так, хороша це ідеяну і люді би не бухали не занімались хуйней и билоби все хорошо
ну ярик хуйні не придумає)Так, хороша це ідея
І наслідки хороші були бну ярик хуйні не придумає)
та єслі його не юзати в кристалах а як англічани поварити його і випарувати воду получаєця порошок який легко засвоюєця організмом кет майже безвредний як бухлоІ наслідки хороші були б
Так вони наче уколи випаровуютьта єслі його не юзати в кристалах а як англічани поварити його і випарувати воду получаєця порошок який легко засвоюєця організмом кет майже безвредний як бухло
нє вони нюхають документалку могу датьТак вони наче уколи випаровують
Бачив як на сковорідці випаровують і нюхаютьнє вони нюхають документалку могу дать
ну так вони і роблять тільки я не на сковороді робивБачив як на сковорідці випаровують і нюхають
А розкажи,як ти робивну так вони і роблять тільки я не на сковороді робив
берем черпак пиздим в каріни жигу насипаєм в черпак десь 200 300 мг кету заливаєм водою небагато алее шоби ростворився дальше випаровуїм воду зажигалкою МІШАЄМ обовязково може перегоріти (в мене не перегорало) ну і получаєця порох готовий до употреблєнія)А розкажи,як ти робив
І краще виходить ніж просто кристали ? Сліди залишаються на черпаку ?берем черпак пиздим в каріни жигу насипаєм в черпак десь 200 300 мг кету заливаєм водою небагато алее шоби ростворився дальше випаровуїм воду зажигалкою МІШАЄМ обовязково може перегоріти (в мене не перегорало) ну і получаєця порох готовий до употреблєнія)
від жиги сліди чи від кету?І краще виходить ніж просто кристали ? Сліди залишаються на черпаку ?
ну штирить вроді так само а заходить мягенькІ краще виходить ніж просто кристали ? Сліди залишаються на черпаку ?
Від всього, по черпаку видно ?від жиги сліди чи від кету?
Повідомлення об'єднано автоматично:
ну штирить вроді так само а заходить мягеньк
ну тіпа від зажигалки на черпаку пригар встаєця але відмиваєця від кету сліду нема тай можна сказати карамель робив)Від всього, по черпаку видно ?
То воно і кристали подрібнеш в порох і заходить нормвід жиги сліди чи від кету?
Повідомлення об'єднано автоматично:
ну штирить вроді так само а заходить мягеньк
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.