Та оце все твоєТи про що саме кажеш марочка яке безглуздя
"Так те ото і є і має бути бо воно так і є як має бути " і таке інше
Та оце все твоєТи про що саме кажеш марочка яке безглуздя
Так, не було, і незрозуміло, коли будеЩе наче до 10500 небуло прокруту
Ну краще дочекатися прокруту і потім KladCitySupp все оголоситьТо поки не діє флуділка ?
Бо воно так і має бути, як будеТа оце все твоє
Тебе ніхто не тримає в читати не примушує тому марочка ти трошечки за собою слідкуйТа оце все твоє
Неа бо нонеймкілер кинув барабаса на гроші значит це ти з мульта кинув всі бачите сам признався що він мультПереглянути вкладення 55869Переглянути вкладення 55870 вот тоже, всё мои мульты, завидно?
Точно де він нехай побачить хто його кинув на баблоBarrabas шо скажеш на это всё?
барабас тоже мой, так шо не складывается картинкаНеа бо нонеймкілер кинув барабаса на гроші значит це ти з мульта кинув всі бачите сам признався що він мульт
Тоді якщо ти мультовод то дивися на себе а не параноїш я неможубарабас тоже мой, так шо не складывается картинка
цирк ты устраиваешь, кто не слепой уже и так всё понялКароче ти невидуиуй тут цирка бо ти вже втомив всіх цими мультами як ти напараноєне
Тож сказали немає грошей на виплату таке буває треба почекати чого виТак, не було, і незрозуміло, коли буде
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.