Шо зелёный солевой ты хочешь сказать?Точно ти її скоро ложкам жрать будеш ти про це знаєш уже
любит любит сама говорила я видел я свидетель адвоката визовітє срочнаС чего ты взял? Она не только это любит и вообще ей они не сильно нравятся
та всьо берлинская стена уже строитсяце піздьож со времьон совєтского союза
Ебать долбать конченый что можно ещё сказать если у него бородаС чего ты взял? Она не только это любит и вообще ей они не сильно нравятся
та вже був, та шо тиСкоро буде великий вибух всі почують
ті трігерішся значіт я буду продолжатьТочно ти її скоро ложкам жрать будеш ти про це знаєш уже
А кто пиздит-то пидорас можно всё за слово схватить и ответить потом за словалюбит любит сама говорила я видел я свидетель адвоката визовітє срочна
ну оце ти сказанувГуртом і батька легше бити, кажуть
Мені нецікаво який він я людей неосуджую навіть якщо він баригуєШо зелёный солевой ты хочешь сказать?
Топора уже сапожки одевать холодно на улице ветерочек дуетЙдемо далі, взув сандалі, тисни на педалі
Да скоро построится железный занавеста всьо берлинская стена уже строится
баригує тварина кончена під арешт його взяти за грати!!!!!!Мені нецікаво який він я людей неосуджую навіть якщо він баригує
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.