так ти правий але в принципі все залежить від настак, нас дуже багато, а буде ще більше. це лише одна екосистема із тисячі багатьох екосистем , про які ми ще не знаєм
так ти правий але в принципі все залежить від настак, нас дуже багато, а буде ще більше. це лише одна екосистема із тисячі багатьох екосистем , про які ми ще не знаєм
Да сейчас наверное в горах тоже снег выпал если у нас пошёлЯк гірські лані, швидко несемось
вот золота дитина каже правдуГлавное чтоб не горела если дым проветри
бо буде кінець і петра, і павла)Я вас попереджую виходьте з релігії
Ви розумієте що людей небільше 2 міліардів лише є в світітак, нас дуже багато, а буде ще більше. це лише одна екосистема із тисячі багатьох екосистем , про які ми ще не знаєм
Бог мій, а хто тут такий релігійний??Я вас попереджую виходьте з релігії
треба просто перестати їбатись людям а почати працювати у цьому напрямкутак ти правий але в принципі все залежить від нас
Прям нечего добавить И вообще не знаю что сказатьПохлопайте руками, я покажу вам залупу в паре с Бролом
у него соль заканчивается и єто конец светабо буде кінець і петра, і павла)
ми можем тільки унічтожать все суще шо бачим перед своїми очимаВи вірите в те що ми в космос літали смішні
показать залупу в паре с броломПровітрив хату - залетів орел в кімнату - шо делать?)
Є один творець яки сотворив цю землю і нас на нійБог мій, а хто тут такий релігійний??
Ну может кто-то ебёт тихо и перестаю А некоторые занимаются любовьютреба просто перестати їбатись людям а почати працювати у цьому напрямку
Точно більше ми нічого не вміємо вбивати додати знищуватими можем тільки унічтожать все суще шо бачим перед своїми очима
А высоких материях вы начали разговорыЄ один творець яки сотворив цю землю і нас на ній
також на даний момент ти правтреба просто перестати їбатись людям а почати працювати у цьому напрямку
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.