Красавчик Так держать Вот это помощник и я понимаюВ процесі, тости роблю, завтрак на плиті
Очень сексуально Это от тебя прозвучало прямо завело меняЦе добре я теж люблю жарить і пекти
Красавчик Так держать Вот это помощник и я понимаюВ процесі, тости роблю, завтрак на плиті
Очень сексуально Это от тебя прозвучало прямо завело меняЦе добре я теж люблю жарить і пекти
Ну нарешті я договорилася на цитату ураДа истина в твоих в словах. Всё заносим это в цитаты секты
Ти навіть не уявляєш як хочу вже жаритиКрасавчик Так держать Вот это помощник и я понимаю
Повідомлення об'єднано автоматично:
Очень сексуально Это от тебя прозвучало прямо завело меня
Да ладно скромничать она у тебя была не однаНу нарешті я договорилася на цитату ура
Ти навіть не уявляєш як хочу вже жарити
Холодець, тости, а мала сир домашній зі сметаною та персиковим варенням будеКрасавчик Так держать Вот это помощник и я понимаю
Очень сексуально Это от тебя прозвучало прямо завело меня
Ну а я хочу потипу покрасніти і ножкою так поводитиДа ладно скромничать она у тебя была не одна
Так нам тебя не хватает чтобы вторую половину катушки дополнитьЖЕСТЬ ВИ ФЛУДЕРАСТИТЕ НА ПОВНУ КАТУШКУ
Флудерастія не стихає ні на хвилинуЖЕСТЬ ВИ ФЛУДЕРАСТИТЕ НА ПОВНУ КАТУШКУ
Сто процентов бро) я так и сделалАххаха, ну это задание номер один блять
Охолочек мы любим с малым Так что ты в гости приглашаешьХолодець теж з індички, непоганий вийшов,
Да нормально А почему бы и нет общаемся прекрасноВсі вже привикши до п'яти слів і набрали оборотів
Да не по три слова как обычно)Всі вже привикши до п'яти слів і набрали оборотів
Ми можемо і так і сяк робити наш вісякОхолочек мы любим с малым Так что ты в гости приглашаешь
Да нормально А почему бы и нет общаемся прекрасно
Я вас очень прошу Не заводите малого чтоб он не бегал дрочить туда-сюдаПогнали шо нам раз раз і все забрали гроші
Звісно ж, чому б і ні?))Охолочек мы любим с малым Так что ты в гости приглашаешь
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.