а что воняет то непонятно обьясни нам я не пойму))Ви відчуваєте як тут смердить що за запах
Це якщо нема штанги присяд на одній нозі а інша зафіксована на чомусь високому .А болгарські присіли,це які ? Не чув
Не . Болгарский выпад или присяд ) а про подходы не не слышал )
Что это ?
Я делая круговую прес косой , отжимания и так как весов нет болгарский присяд . Передых минута и опять в круг )
О, складна вправа, ще не бачив такоїЦе якщо нема штанги присяд на одній нозі а інша зафіксована на чомусь високому .
но зато полезно для здоровьяО, складна вправа, ще не бачив такої
Опа. Трішечки історії під'їхало )Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
а я трошки букв то знаюОпа. Трішечки історії під'їхало )
РЕКОМЕНДУЮ ДО ПРОЧИТАННЯ . звертаюся до тих кто букаві знає )
Всі фізичні вправи корисні, якщо не дуже потужніно зато полезно для здоровья
Почни з кругової присяд ,турник ,віджимання, брусья . якщо зарядка вдома - прес ,віджимання , присяд . Роздупляє краще кави )О, складна вправа, ще не бачив такої
дуже потужний це наш президентВсі фізичні вправи корисні, якщо не дуже потужні
Букви то хорошою . І історія зайвою не буде )а я трошки букв то знаю
и то и то учили в школе, знаем)Букви то хорошою . І історія зайвою не буде )
Найпотужніший з усіх потужних, оце йому слово хтось придумавдуже потужний це наш президент
та он сам себя в потужну ловушку загналНайпотужніший з усіх потужних, оце йому слово хтось придумав
Меня в школе гоняли по цифрам и датам и сейчас мой мозг блокирует знания истории со школыи то и то учили в школе, знаем)
То треба розблокувати, таблеток випитиМеня в школе гоняли по цифрам и датам и сейчас мой мозг блокирует знания истории со школы
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.