Блін, жаль, я б зараз ковпачка дав, бо з ротацією курити нема що. Я б і вище заплатив, та і мінімум би міг взяти, щоб продавець не боявсяЯ не лізу туди, просто пригощали і я того знаю. Я беру тут собі по почті
Блін, жаль, я б зараз ковпачка дав, бо з ротацією курити нема що. Я б і вище заплатив, та і мінімум би міг взяти, щоб продавець не боявсяЯ не лізу туди, просто пригощали і я того знаю. Я беру тут собі по почті
Розумію, що ти мене не знаєш, але може б ти міг спитати щоб якось оперативно це знайти сьогодні або може в тебе є трохи «зайвих» залишків? Я би взял, бо єдиний вихідний не хочеться проїбати. Я тут всіх продавців перепитав вже, тільки пошта, а завтра він якби і нахер не потрібен. Я б купив трохи вище ринкової ціни без проблем та і на будь які безпекові гарантії без проблем. Хоч особисто, хоч кладом, хоч таксистом. Звісно з моєю передоплатоюЯ не лізу туди, просто пригощали і я того знаю. Я беру тут собі по почті
IMPLAB.VIPОПТ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ
ИЩЕМ ПЕРЕВОЗЧИКОВ
Каждые 600 сообщений награждаются двое участников проявляющих актив во флудилке.![]()
3г товара на выбор.
Если оставляете красочный отзыв повышаются шансы получить дополнительный бонус.
Може якось зконтактужмось в месенджері?) Мені буквально на два плотних ковпака, якщо сильно люта, на на 1,5. Рахуй це як волонтерство для ЗСУ, та і за ціну домовимося, трохи заробиш. Тобі, я так розумію, не терміново, а мені сьогодні б вечір норм провести)Я не лізу туди, просто пригощали і я того знаю. Я беру тут собі по почті
Уважно читай :Може якось зконтактужмось в месенджері?) Мені буквально на два плотних ковпака, якщо сильно люта, на на 1,5. Рахуй це як волонтерство для ЗСУ, та і за ціну домовимося, трохи заробиш. Тобі, я так розумію, не терміново, а мені сьогодні б вечір норм провести)
Зрозумів, вибач. Не хотів тебе образити. Я сам тут нікого не знаю, хто бачить світ через призму релаксу від шш, тому і запропонував. Бо тут щось місто не дуже популярне в плані шш. Хімки і тд навіть з по закладках багато, а ось чистий продукт, на жаль, не знаю де взяти(Уважно читай :
1. Я з людиною яку перший раз бачу діла не маю.
2. Я не продаю наркотичні речовини, такий заробіток мене не цікавить.
3. В мене є для кого волонтерить.
Закриємо цю дурну розмову. І більше мені такі пропозиції не пиши.
Як би я тебе знав в реалі, то я б тобі і так дав без всяких грошей.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.