А для рівненських?
гурманов
Если выкупишь у Дока один кг, то по дороге до Киева закинут тебе мастер клад где-то под Ровно, в Дубно или около тогоА для рівненських?
Вибачте що не по темі, але є до Вас питання) Колись був на форумі такий правець Saxon, можливо памʼятаєте. Я пробував і його продукт і ваший, саме так я спробував справжній кокос. Але потім він раптово закрився і кудись зник, хоча у телеграмі він час від часу зʼявлявся. Я йому писав інколи і в один момент мені хтось відповів з його акаунт, та повідомив що то вже не Saxon і йому цей акаунт просто віддали. Хоча ніхто мене навіть не пробував кинути з того акаунту, якби там сиділи мусора, точно вже б прайс скинули. Можливо знаєте як закінчилася його історія ?)
Так, був такий seller з Одеси, це було років 7-8 потому. Він перепродував продукт, що отримував від турецьких контактів. Був арештований, отримав, наскільки мені відомо, 3 роки (або отримав більше, а відсидів лише три), вийшов, й декілька років тому він повернувся до продажів, але під іншим брендом. Він навіть є на форумі. Шукайте краще просто.Вибачте що не по темі, але є до Вас питання) Колись був на форумі такий правець Saxon, можливо памʼятаєте. Я пробував і його продукт і ваший, саме так я спробував справжній кокос. Але потім він раптово закрився і кудись зник, хоча у телеграмі він час від часу зʼявлявся. Я йому писав інколи і в один момент мені хтось відповів з його акаунт, та повідомив що то вже не Saxon і йому цей акаунт просто віддали. Хоча ніхто мене навіть не пробував кинути з того акаунту, якби там сиділи мусора, точно вже б прайс скинули. Можливо знаєте як закінчилася його історія ?)
Когда ожидать?
Имя селлера — отсылка на протагониста одной части из серии видеоигр?)Так, був такий seller з Одеси, це було років 7-8 потому. Він перепродував продукт, що отримував від турецьких контактів. Був арештований, отримав, наскільки мені відомо, 3 роки (або отримав більше, а відсидів лише три), вийшов, й декілька років тому він повернувся до продажів, але під іншим брендом. Він навіть є на форумі. Шукайте краще просто.
Я точно не помню, но что-то типа Son Saxon, или как-то так. Я после его посадки ещё пару лет прогуливался с детьми возле стены с его рекламным граффити, пока её не затёрло время. Реально давно было, - 17-18 год, по-моему.Имя селлера — отсылка на протагониста одной части из серии видеоигр?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.