Ешка від Klad777

Van Var

Сектант
Повідомлення
334
Репутація
718
Вподобайки
445
Бали
444
Отримав на пробу відправкою✍️🔥Ешку "Барселона"

Магазин: https://labrc.name/threads/prajs-kontakti-aktualni-mista.27772/

Тестер: М : 168/66/32
Проба : XTS - 1 штука
Кростоллер: амф, мдма за 3 дні до тестування

Посилку отримав швидко👍 Стелс простий , але запакований надійно, саму Єшку шукав хвилин 10 переривав посилку😅
На пробу взяв 1/2 табла , половинку віддав подрузі

00:00 - 00:50 Відламав від ешки половинку , зразу закинув в горлянку , поки 5 хвилин ішов з пошти на зупинку.
Треба було ще змотатися за кладом з Шиш, тож я вирішив провести час в дорозі тестуючи нове колесо😎
Через 50 хвилин почалися перші хвилі суміші стиму та ейфорії , вийшов з автобусу - тіло легке , повітря свіже , ноги пружно несуть до клада з шишками))

00:50 - 02:00 Долетаю до точки , скарб знімаю в дотик , кидаю в кишеньку і прямую до друга в гості , десь годину пішки майже через центр міста
Відчуття свіжості і піднесеного настрою накатують хвилями , місто в огнях 🌟⭐⭐ 8 березня, ніби ідеш вечірньою Барселоною. В місті купи парочок від 12-25 років , усі цілуються обнімаються))

02:00 - 04:00
Прийшов на хату до Кєнта . Сходу гріндерім шишки , витягуючи кожен по 3 казацьких банки))
В дзеркало дивлюся на лице - зіниці чорні та великі , все як треба 👍👍
Догнавшись шишками нагрібає ще сильніше , та тримає десь годину часу стан ейфорії гону та сміху

Оцінка проби :
Видача та отримання проби - 10/10

Ешка "Барселона" - з 1/2 частини тримає ейфорію на 4 години від старта прийому.
10/10

Вкладення

• IMG_20250308_175651.jpg
    IMG_20250308_175651.jpg
    1.1 MБ · Перегляди: 17
  • IMG_20250308_205344.jpg
    IMG_20250308_205344.jpg
    509.2 КБ · Перегляди: 17
  • IMG_20250308_205325.jpg
    IMG_20250308_205325.jpg
    589.3 КБ · Перегляди: 14
  • IMG_20250308_204400.jpg
    IMG_20250308_204400.jpg
    565.9 КБ · Перегляди: 17
00:50 - 02:00 Долетаю до точки , скарб знімаю в дотик , кидаю в кишеньку і прямую до друга в гості , десь годину пішки майже через центр міста
Відчуття свіжості і піднесеного настрою накатують хвилями , місто в огнях 🌟⭐⭐ 8 березня, ніби ідеш вечірньою Барселоною. В місті купи парочок від 12-25 років , усі цілуються обнімаються))

02:00 - 04:00
Прийшов на хату до Кєнта . Сходу гріндерім шишки , витягуючи кожен по 3 казацьких банки))
В дзеркало дивлюся на лице - зіниці чорні та великі , все як треба 👍👍
Догнавшись шишками нагрібає ще сильніше , та тримає десь годину часу стан ейфорії гону та сміху

1/2 частини тримає ейфорію на 4 години від старта прийому.
Ебать трип репорт... Я в ахуе от описания действия таблетки, физических и психоактивных свойств . Ааааааа, тут нихуя в трипрепорте из этого не описано.

Ну якщо 1/2 табла працює як стимулятор та ейфоретік ,то значить фізична і психоактивна дія присутні . Як для прогулки на свіжому повітрі цілком підходить, можна купляти)
Побічних дій немає , особої психоделії також немає - цеж не марки і не DMT , цілком очікуваний ефект як від невеликої кількості MDMA

Ну якщо 1/2 табла працює як стимулятор та ейфоретік ,то значить фізична і психоактивна дія присутні . Як для прогулки на свіжому повітрі цілком підходить, можна купляти)
Побічних дій немає , особої психоделії також немає - цеж не марки і не DMT , цілком очікуваний ефект як від невеликої кількості MDMA
Бля. Вот прикинь я впервые захожуи ищу купить ешку про которые. Нахожу твой репорт и что я из него могу понять? Сам скажи

• Haha
Реакції: KLAD777

KLAD777

Балів: 10
    ну по -факту )
Бля. Вот прикинь я впервые захожуи ищу купить ешку про которые. Нахожу твой репорт и что я из него могу понять? Сам скажи
Из моего репорта, в принципе тока то - шо Ешка рабочая . А тем кто в первый раз хочет попробовать - им нужно не читать описания , а попробовать на практике просто да и всё. А выбор магазина , это уже на вкус и цвет, предложений уйма

С целой поинтересней ☺️

Из моего репорта, в принципе тока то - шо Ешка рабочая . А тем кто в первый раз хочет попробовать - им нужно не читать описания , а попробовать на практике просто да и всё. А выбор магазина , это уже на вкус и цвет, предложений уйма
Ну так а чего не написать тогда
Посилку отримав швидко👍 Стелс простий , але запакований надійно,

Відламав від ешки половинку , зразу закинув в горлянку
Через 50 хвилин почалися перші хвилі суміші стиму та ейфорії
Відчуття свіжості і піднесеного настрою накатують хвилями
дзеркало дивлюся на лице - зіниці чорні та великі , все як треба

Оцінка проби :
Видача та отримання проби - 10/10

Ешка "Барселона" - з 1/2 частини тримає ейфорію на 4 години від старта прийому.
4предложения реп... Кайф же...

Ладно хуй бы с ним, у меня тоже не оч репорты.
Повідомлення об'єднано автоматично:

А тем кто в первый раз хочет попробовать - им нужно не читать описания , а попробовать на практике просто да и всё
Напрактике ешка может быть из мефедрона пентилона дибутидона кучи всяких солей - сожрал, на практике, и поехал в больничку бо глаза закрыл и отключился...

На практике тестировать ешки можно сторчаться... Я помню из бородатых времен лакосту и боченки, пиздовало часов 7 с хвоста крокодила так сильно шо хуй знает шо там было намешано.

С целой поинтересней ☺️
Думаю целая будет гараздо лучше ))

Ну так а чего не написать тогда

4предложения реп... Кайф же...

Ладно хуй бы с ним, у меня тоже не оч репорты.

Напрактике ешка может быть из мефедрона пентилона дибутидона кучи всяких солей - сожрал, на практике, и поехал в больничку бо глаза закрыл и отключился...

На практике тестировать ешки можно сторчаться... Я помню из бородатых времен лакосту и боченки, пиздовало часов 7 с хвоста крокодила так сильно шо хуй знает шо там было намешано.
Не суди строго )
Там МДМА 280 мг

а як дівчині ,зайшло чи ні ?)

Останнє редагування:
Думаю целая будет гараздо лучше ))

Не суди строго )
Там МДМА 280 мг

а як дівчині ,зайшло чи ні ?)
Враховуючи, що у дівчини вага 50 кг , то думаю їй зайде шикарно) Поки що відклала , попробує на тижні

Назад
Зверху Знизу