Дурова будут судить за телеграм

Ця новина виглядає, як піар хід.
Типу, через пів року максимум він розпитляє з судами. І вийде типу такий “Мене хотіли прогнути, но я весь такий піздатий, на сторожі анонімності...“

І ніхто навіть не згадає, що якщо арештовують умовних продавців чи адмінів каналів з повістками, то роблять це за 13.37 секунди, в 98% випадків телеграм.

Якби от в 2013 не було того шуму з блокуванням телеграм в росії, то хєр зрозумій, де б він був зараз.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Много свободы людям даёт, ещё и крипту свою независимую создаёт
🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣

Переглянути вкладення 40590
Дурова відправили під варту,
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

▪️Він повинен предстати перед судом в суботу ввечері, йому начебто висунуть звинувачення у тероризмі, шахрайстві, обороті наркотиків, участі у відмиванні грошей і.т.д.
▪️У французьких об’єктах нерухомості, що належать Дурову, ведуться обшуки.
▪️Основна претензія влади Франції до Телеграма та Дурова особисто – зашифровані повідомлення в месенджері: «протягом багатьох років це стало платформою №1 для організованої злочинності».
▪️Ордер на затримання Дурова діяв тільки тоді, коли він прибув би на територію Франції(!).

тг канал Українська служба новин

Вообще шо происходит...
01AE795A-8739-4934-A7BE-C87EE16EFF5B.jpeg

Ця новина виглядає, як піар хід.
Типу, через пів року максимум він розпитляє з судами. І вийде типу такий “Мене хотіли прогнути, но я весь такий піздатий, на сторожі анонімності...“

І ніхто навіть не згадає, що якщо арештовують умовних продавців чи адмінів каналів з повістками, то роблять це за 13.37 секунди, в 98% випадків телеграм.

Якби от в 2013 не було того шуму з блокуванням телеграм в росії, то хєр зрозумій, де б він був зараз.
Повідомлення об'єднано автоматично:

🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣
при порошенко такої хуйні не було! і порох був недорого

Отметим, что в Баку Дуров находился одновременно с Путиным, но, по данным российских телеграм-каналов, они не встречались. Заявлялось, что российские чиновники предлагали Путину встретиться с Дуровым, но тот отказался.
Тем не менее после такого визита ему перестали прощать те обвинения, которые выдвинуты.

Та ещё интервью с Карлсоном после пуйла насторожило, те стульчики с пиками и херами.

ТА ЗА ШО ПАВЛИК НЕ ВЕДИСЬ НА ПРОВОКАЦИИ ВСЁ КУПЛЕННО УЖЕ ДАВНО И ВОЙНА И КОРОНА ВИРУСНАЯ ИНФЕКЦИЯ ПАВЛИК ВЫ ЖЕ ЗНАЕТЕ СКАЖИТЕ ИМ ПРАВДУ!!!

Зеермачная шобла,спит и видит,что бы телегу в Украине прикрыть.И все слушали переможний телемарафон

Та ні, який із утікача політик :) Логіка мусорів насправді читається досить прямолінійно.

Просто якщо ти слідкуєш за новинами ЄС то цим літом чудом відмінили антикриптографічний закон, а в Дурмана якраз самописна криптографія отих "секретних чатів" і короче він потрапив у антикриптографічну струю. Просто для Європців (справжніх, а не Украдених) зара є великою проблемою коли два гейропейця можуть спілкуватися по зашифрованому каналу не зробивши для цього нічого більше ніж поставити говноапку із поп стора. Профессіональним хакерам, програмістам, адмінам ти секюрні тунелі аж ніяк не заборониш - а жіночий спавн, школота і решта масовості хай привчається що сек'юрності в інтернеті ніць! Ще раз виражаю признання юзеру Eseralt за те що описав все те саме тільки коротшим чином.

ПС А куди він нахуй летів що йому приходилось там дозаправлятися?
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

ПС2 Я думаю буде так:
ДУРОВ ХОТЕЛ НА ПАРИЖ😏😏😂 ВОТ ТЕБЕ🖕 ХА🤙🤙🤙🤣🤣🤣🤣🤣🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷ФРАНЦИЯ МАТУШКА🇫🇷🇫🇷ГНИЛОЙ ДУРОВ СКОРО ПОМРЕТ🇫🇷🇫🇷🇫🇷НАШ БАГЕТНЫЙ ДУХ НЕ СЛОМИТЬ💪💪ТЕЛЕГРАММ БУДЕТ НАША🇫🇷🇫🇷🇫🇷🤙ЗА МАКРОНА 🙏🙏❤️❤️НАШ Слава Богу 🙏❤️СЛАВА ГАЛЛАМ 🙏❤️АНГЕЛА ХРАНИТЕЛЯ КАЖДОМУ ИЗ ВАС 🙏❤️БОЖЕ ХРАНИ ПАРИЖ 🙏❤️СПАСИБО ВАМ НАШИ МАЛЬЧИКИ 🙏🏼❤️🇫🇷🇫🇷

Телега прощай жаба привет

Если тг анонимный и защищённый, тогда почему пидорская привязка к номеру
Если тг не сотрудничает с местными властями, то кто и с каким уровнем доступа блокирует мне доступ к определённым страницам? Не участковый же
1000008253.jpg
Если бы ваши платы так же сильно спаялись, как мои - наверняка поняли, что никакого Дурова не существует в том виде, который навязывают и получасовая мультипликация беседа с Карлсоном - лучшее тому подтверждение
Пелевин прямым текстом рассказал и даже в фильме показали, как дурят обитателей земли

Кстати, до сих пор ни одного официального заявления от какой-либо из служб Франции мне найти не удалось, ни на оф сайтах, ни в твитерах. Вся инфа из жёлтых новостей, но они откуда-то знают максимцм подробностей, что-зачем-и почему с первых же минут. Видимо один из проводящих одной рукой следственные действия с Дуровым, другой держит телефон и всё подробно рассказывает новостным помойкам на условиях анонимности конечно же

Назад
Зверху Знизу