Довіряєте 🟢❓

??

• Довіряю

• Не довіряю

• Важко сказати / Відмова

• Не знаю такого

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
И ниоткуда порох на тракторе очутился - давний враг Юльки в прошлой борьбе, которую проепал.
До речі так, читав книжку Ющенка Недержавні таємниці. Вони не просто вороги, там полярність більша, ніж у ливси і здорового глузду

До речі так, читав книжку Ющенка Недержавні таємниці. Вони не просто вороги, там полярність більша, ніж у ливси і здорового глузду
Они обое из под юща пришли как одна сила но стали драться за премьерство и наступництво Ющенко. Пороха попустили головой рнбо, а Юлька выиграла премьерство и порох заглох в тень.
Но сильно там политически обосралась Юлька с опусканием доллара ниже 5 с обещанием что кризис 2008 не грозит , а потом поднятием доллара аж до 12 с нифуевым гревом на этом. Потому ее не понесли на руках с инвалидной коляски.
И порох триумфально реваншировал но как раз таки благодаря кличку.

Кличко вроде был относительным лидером рейтингов в революцию гідності.
Юля на коляске с тюряжки выехала но ее тогда послали вместо на руках понести на трон.
И ниоткуда порох на тракторе очутился - давний враг Юльки в прошлой борьбе, которую проепал.
И купил кличка вечным мерством взамен его голосов в рейтингах щоб одразу в першому туре взойти.
Разумков додал доверия Зе, бо в политике до того не был то думали что толковый мб. За что получил кресло головы вр. Но быстро с него слетел, когда остался верен коломойскому в гонении на олигархов и крутил свою политсилу, мечтая гарантированно взойти после/вместо Зе, бо последний всего на один срок обещался.
Мутненько в политике. Если вспомнить Черновецкого внезапно ставшего мером, когда не знали кто за него голосовал.
Милуюся людьми, які серйозно і з щирою вірою розмірковують про цю всю політичну бутафорію, як наче вона спрямована не на стадо 😅

Половина учасників партій, які наче непримиримі вороги - хрестять одне одному дітей. Про що ще може мова йти🌝
Повідомлення об'єднано автоматично:

голосуй не голосуй всеожно получиш хуй
Ось тут влучніше нема куди!

бідні діти, їх хтось питав чи вони хочуть служити єврею-шизофреніку...
34 роки ніхто нікого не питає. Тільки примус, шантаж і підкуп - Ось таку демократію ми в кінці-кінців здобули. І боюсь мова не виключно про Україну 🦫

34 роки ніхто нікого не питає. Тільки примус, шантаж і підкуп - Ось таку демократію ми в кінці-кінців здобули. І боюсь мова не виключно про Україну 🦫
Думає якійто то там підарас буду я ще у когось питать)

Милуюся людьми, які серйозно і з щирою вірою розмірковують про цю всю політичну бутафорію, як наче вона спрямована не на стадо
То не міркування а спогади з наочного споглядання пережитих подій. Політика цікавила з 1996. Перегляд засідань ВР, участь в "Україні без Кучми" та далі помаранчевій. Але на гідності забив. Бо наркоманом був і мене палили на майдані та виводили звідти ніби тітушку. Тому далі лише споглядання та цікавість.

всі так довіряєм шо піздєц

Назад
Зверху Знизу