Жоржъ Борманъ
Мудрец
Мелковатые головки как по мне, похож на декоративный, ни разу такого раньше не видел.
Судя по форме цветка- это декоративный мак. Советую сперва припить на пробу, а потом уже вмазываться. Неясно сколько опия там чистого.Вітаю , друзі, сьогодні в Міжнародний день турботи про себе прошу допомоги від ботанічних експертів та поварів
1. Мак на фото підійде на кукнар чи ні ?
2. Скиньте будь ласка робочий мануал на кукнар , хто розбирається і сам готував по ньому, будь ласка
Переглянути вкладення 108432Переглянути вкладення 108433
І ось такий :
Переглянути вкладення 108436
Заздалегіть дякую !
С форума макоедов одноименная тема:Вітаю , друзі, сьогодні в Міжнародний день турботи про себе прошу допомоги від ботанічних експертів та поварів
2. Скиньте будь ласка робочий мануал на кукнар , хто розбирається і сам готував по ньому, будь ласка
І ось такий :
Заздалегіть дякую !
Это точно рука Элиас ?Вітаю , друзі, сьогодні в Міжнародний день турботи про себе прошу допомоги від ботанічних експертів та поварів
І ось такий :
Заздалегіть дякую !
Читаю уважно як раз, дякую. на мотиль писати не став з питаннями бо не зовсім про зниження шкоди , скоріш навпаки )С форума макоедов одноименная тема:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Рука продавчині , але хто знає бро )Это точно рука Элиас ?
Понемногу высветляется ясность, хочешь много ширки сварить, или скоту вместо сена дать покушать ?))Рука продавчині, але хто знає бро )
взагалі його для декору в букети флористи беруть, але я кукнару зробити хочу трохи для себеПонемногу высветляется ясность, хочешь много ширки сварить, или скоту вместо сена дать покушать ?))
Та и вообще, можно на подоконнике поставить для украшения, главное чтоб у тебя были не первые этаживзагалі його для декору в букети флористи беруть, але я кукнару зробити хочу трохи для себе
Булочки с печи?А когда маковей кстати? Есть кто знает как намутить мак в этот праздник?
С форума макоедов одноименная тема:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
где размутиться таким? или что нибудь аптечного медленного вырубить хорошего?Я проще делаю.Солому заливаю кипятком,воды не много лишь бы жиденько было.20 минут и потом тару в холодную воду минут на 5.Всё.Ожимаю и пью. Вторяки есно не выкидываю Собираю.
на соседний сайт зайди, там полно аптекигде размутиться таким? или что нибудь аптечного медленного вырубить хорошего?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.