Останнє редагування:
1го серпня якщо не помиляюсьА когда маковей кстати? Есть кто знает как намутить мак в этот праздник?
це наче один й той самий , просто на одному фото висушені струполі, а на другому - на етапі цвітінняНа першому фото те шо треба це в тебе скілько кайфів?)) А от друга якийсьне такий трохи... дуже він кучерявий хоча листя характерне.
Сильно він червоний такий не попадався був або білий або рожевий не багато пелюсток на квітці1го серпня якщо не помиляюсь
Повідомлення об'єднано автоматично:
це наче один й той самий , просто на одному фото висушені струполі, а на другому - на етапі цвітіння
дякую бро!Варив бошки разом з стеблом штук десять на м'ясорубку чи ковомелку води чашечку п'ятнадцять хвилин покипіло соди в кінці додав за п'ять хвилин. Віджав і пий поки тепле не таке противне
Все заебисески...а как на счёт записаться на рульку притона...там троих не хватаетВітаю , друзі, сьогодні в Міжнародний день турботи про себе прошу допомоги від ботанічних експертів та поварів
1. Мак на фото підійде на кукнар чи ні ?
2. Скиньте будь ласка робочий мануал на кукнар , хто розбирається і сам готував по ньому, будь ласка
Переглянути вкладення 108432Переглянути вкладення 108433
І ось такий :
Переглянути вкладення 108436
Заздалегіть дякую !
та воно звісно не складно , але у будь якій справі, навіть у простій , як правило є свої тонкощі )Так а зачем мануал на кухнар? Его же варить условно как чефир, ну может соды ложку добавить надо)
Пентаграмма багатогранна ))Варив бошки разом з стеблом штук десять на м'ясорубку чи ковомелку води чашечку п'ятнадцять хвилин покипіло соди в кінці додав за п'ять хвилин. Віджав і пий поки тепле не таке противне
Сильно він червоний такий не попадався був або білий або рожевий не багато пелюсток на квітці
Не багато може чверть чайної ложки завжди на глаз кидав. Відвар повинен бути краснуватим трохидякую бро!
тобто після додавання соди ще 5 хвилин ще поварити - правильно зрозумів ? скільки соди треба на 1 порцію?
Вот и я о том же)Я проще делаю.Солому заливаю кипятком,воды не много лишь бы жиденько было.20 минут и потом тару в холодную воду минут на 5.Всё.Ожимаю и пью. Вторяки есно не выкидываю Собираю.
Якщо Людина розбирається то це видно зразу...її хоч хлібом не корми, але дай хоч трошки про теє професійно поговорити...ну хоча б чучуть ))Не багато може чверть чайної ложки завжди на глаз кидав. Відвар повинен бути краснуватим трохи
Про вторяки согласен важный момент в холодильничек на потом)Я проще делаю.Солому заливаю кипятком,воды не много лишь бы жиденько было.20 минут и потом тару в холодную воду минут на 5.Всё.Ожимаю и пью. Вторяки есно не выкидываю Собираю.
Не багато може чверть чайної ложки завжди на глаз кидав. Відвар повинен бути краснуватим трохи
Еба там снопів в мене аж розлом пішов...не куштував ще в цьому році
бро можеш не флудити в темі будь ласка, вона не у розділі флуд, а у розділі питання та відповіді)Якщо Людина розбирається то це видно зразу...її хоч хлібом не корми, але дай хоч трошки про теє професійно поговорити...ну хоча б чучуть ))
дякую за інфо, їх можна потім ще раз заварити?Я проще делаю.Солому заливаю кипятком,воды не много лишь бы жиденько было.20 минут и потом тару в холодную воду минут на 5.Всё.Ожимаю и пью. Вторяки есно не выкидываю Собираю.
Все там є ще й маку натрусити з тих голів смачного жирного))та може в ньому алкалоїдів нема )
бро можеш не флудити в темі будь ласка, вона не у розділі флуд, а у розділі питання та відповіді)
дякую за інфо, їх можна потім ще раз заварити?
да, как оливковая олия помас, троекратно переваренныйдякую за інфо, їх можна потім ще раз заварити?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.