Допоможіть ідентифікувати мак та мануал на кукнар

Elias

Посвященный
Повідомлення
641
Вподобайки
1 154
Репутація
1 897
Бали
1 030
Вітаю , друзі, сьогодні в Міжнародний день турботи про себе прошу допомоги від ботанічних експертів та поварів

1. Мак на фото підійде на кукнар чи ні ?

2. Скиньте будь ласка робочий мануал на кукнар , хто розбирається і сам готував по ньому, будь ласка

image;s=1000x700.jpeg1.jpeg

І ось такий :

image;s=1000x700-2.jpeg

Заздалегіть дякую !

Останнє редагування:
А когда маковей кстати? Есть кто знает как намутить мак в этот праздник?

На першому фото те шо треба це в тебе скілько кайфів?)) А от друга якийсьне такий трохи... дуже він кучерявий хоча листя характерне.

А когда маковей кстати? Есть кто знает как намутить мак в этот праздник?
1го серпня якщо не помиляюсь
Повідомлення об'єднано автоматично:

На першому фото те шо треба це в тебе скілько кайфів?)) А от друга якийсьне такий трохи... дуже він кучерявий хоча листя характерне.
це наче один й той самий , просто на одному фото висушені струполі, а на другому - на етапі цвітіння

Це воно хлама не на одну неділю)

Варив бошки разом з стеблом штук десять на м'ясорубку чи ковомелку води чашечку п'ятнадцять хвилин покипіло соди в кінці додав за п'ять хвилин. Віджав і пий поки тепле не таке противне

1го серпня якщо не помиляюсь

це наче один й той самий , просто на одному фото висушені струполі, а на другому - на етапі цвітіння
Сильно він червоний такий не попадався був або білий або рожевий не багато пелюсток на квітці

Варив бошки разом з стеблом штук десять на м'ясорубку чи ковомелку води чашечку п'ятнадцять хвилин покипіло соди в кінці додав за п'ять хвилин. Віджав і пий поки тепле не таке противне
дякую бро!

тобто після додавання соди ще 5 хвилин ще поварити - правильно зрозумів ? скільки соди треба на 1 порцію?

Вітаю , друзі, сьогодні в Міжнародний день турботи про себе прошу допомоги від ботанічних експертів та поварів

1. Мак на фото підійде на кукнар чи ні ?

2. Скиньте будь ласка робочий мануал на кукнар , хто розбирається і сам готував по ньому, будь ласка

Переглянути вкладення 108432Переглянути вкладення 108433

І ось такий :

Переглянути вкладення 108436

Заздалегіть дякую !
Все заебисески...а как на счёт записаться на рульку притона...там троих не хватает

Так а зачем мануал на кухнар? Его же варить условно как чефир, ну может соды ложку добавить надо)
та воно звісно не складно , але у будь якій справі, навіть у простій , як правило є свої тонкощі )

Сильно він червоний такий не попадався був або білий або рожевий не багато пелюсток на квітці
Пентаграмма багатогранна ))

дякую бро!

тобто після додавання соди ще 5 хвилин ще поварити - правильно зрозумів ? скільки соди треба на 1 порцію?
Не багато може чверть чайної ложки завжди на глаз кидав. Відвар повинен бути краснуватим трохи

Еба там снопів в мене аж розлом пішов...не куштував ще в цьому році

Я проще делаю.Солому заливаю кипятком,воды не много лишь бы жиденько было.20 минут и потом тару в холодную воду минут на 5.Всё.Ожимаю и пью. Вторяки есно не выкидываю Собираю.

Я проще делаю.Солому заливаю кипятком,воды не много лишь бы жиденько было.20 минут и потом тару в холодную воду минут на 5.Всё.Ожимаю и пью. Вторяки есно не выкидываю Собираю.
Вот и я о том же)

Не багато може чверть чайної ложки завжди на глаз кидав. Відвар повинен бути краснуватим трохи
Якщо Людина розбирається то це видно зразу...її хоч хлібом не корми, але дай хоч трошки про теє професійно поговорити...ну хоча б чучуть ))

Про вторяки согласен важный момент в холодильничек на потом)

та може в ньому алкалоїдів нема )

Еба там снопів в мене аж розлом пішов...не куштував ще в цьому році

Якщо Людина розбирається то це видно зразу...її хоч хлібом не корми, але дай хоч трошки про теє професійно поговорити...ну хоча б чучуть ))
бро можеш не флудити в темі будь ласка, вона не у розділі флуд, а у розділі питання та відповіді)

дякую за інфо, їх можна потім ще раз заварити?

та може в ньому алкалоїдів нема )

бро можеш не флудити в темі будь ласка, вона не у розділі флуд, а у розділі питання та відповіді)

дякую за інфо, їх можна потім ще раз заварити?
Все там є ще й маку натрусити з тих голів смачного жирного))

Назад
Зверху Знизу