это хорошее лекарствопарацетамола
Темпу сбивает и на том спасибо))это хорошее лекарство
а под мітаданам на хавчік пробіваєт?жрьощ всякає гавна,, паєтаму і балієш,,. пєрєхаді на мівіну с сілью ,, .
да,, йа ужє паправілася до 49кг ,, .а под мітаданам на хавчік пробіваєт?
Бажаю здоровья міцного , скоріше одужуй друже і будь здоровий та щасливий , хай щаститьПереглянути вкладення 82343
Всем хорошего дня и продуктивного начала выходных! Заболел, лечусь горячим чаем с бергамотом, и на последние бабки взял парацетамола.
а сколько било до етого?да,, йа ужє паправілася до 49кг ,, .
Сильно малая , ти так не топи , а то дуже оборотів прибавила , а так люблю цілую тебе мій скєлєтік 49 кг , чмокда,, йа ужє паправілася до 49кг ,, .
Овсяним печевом?))Доброе утро. А я отравилась
Бажаю міцного козацького))одужуй братику)Переглянути вкладення 82343
Всем хорошего дня и продуктивного начала выходных! Заболел, лечусь горячим чаем с бергамотом, и на последние бабки взял парацетамола.
нє болєй! ето хуйово, видужуй!
Спасибо большое ребят, стараюсьБажаю здоровья міцного , скоріше одужуй друже і будь здоровий та щасливий , хай щастить![]()
Доброе утро , поправляйся дорогая!Доброе утро. А я отравилась
Спасибо большое!Овсяним печевом?))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Бажаю міцного козацького))одужуй братику)
50 ,,.а сколько било до етого?
Да юзаешь и простуда на губах бывает сразу же начинается или попозжеГерпес через фен ?
выздоравливай!Переглянути вкладення 82343
Плохого не посоветуешьжрьощ всякає гавна,, паєтаму і балієш,,. пєрєхаді на мівіну с сілью ,, .
Постельний режим ?Переглянути вкладення 82343
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.