[ДО 25.06] LEL PABLO-5500грн

1)https://labrc.name/forums/el-pablo-est-vsjo-klady-otpravki-vsja-ukraina-ogromnaja-zp-dlja-vsex.65/
2)5500грн
3) Першого разу зробив замовлення у цьому магазині - відправили наступного дня,без усяких проблем отримав. А цього разу - самі бачите,як цсе вийшло. Просто вже роблять із тебе ідіота,одні і ті самі відмазки, ніякої конкретики та відповіді я так і не дочекався.
4)https://labrc.name/forums/el-pablo-est-vsjo-klady-otpravki-vsja-ukraina-ogromnaja-zp-dlja-vsex.65/
Вітаю, я так розумію твоя скарга так і не була вирішена. Виділяю магазину 96 годин на вирішення цього питання до видачі статуса "мутного". Це що взагалі за сервіс від імені VIP-продавця? Таких VIP в цьому ранзі не буде.

Нет скрина профиля продавца. Как что делать? Ждать решение Арбитра

Вітаю, я так розумію твоя скарга так і не була вирішена. Виділяю магазину 96 годин на вирішення цього питання до видачі статуса "мутного". Це що взагалі за сервіс від імені VIP-продавця? Таких VIP в цьому ранзі не буде.
Привіт! Так, мені ніхто нічого так і не повернув, пройшло вже більше місяця,я пишу до оператора цього магазину,але він тупо знущається і пише різний бред . Дякую за допомогу,я сподіваюся що нарешті це питання буде вирішено.

Доброго дня! Скажіть будь ласка,чи буде якесь рішення по моєму питанню чи мені не варто ні на що вже розраховувати і вас влаштовує що такий магазин і надалі буде на вашому ресурсі спокійно і впевнено існувати, незважаючи ні на що?

Доброго дня! Скажіть будь ласка,чи буде якесь рішення по моєму питанню чи мені не варто ні на що вже розраховувати і вас влаштовує що такий магазин і надалі буде на вашому ресурсі спокійно і впевнено існувати, незважаючи ні на що?
Привіт, порахуй мені для початку коли 96 годин закінчаться перед тим як писати щось подібне.

Привіт, порахуй мені для початку коли 96 годин закінчаться перед тим як писати щось подібне.
Я перепрошую,забігався та щось переплутав. Прошу зрозуміти і не строго судити,в мене вже нерви здають , ця ситуація виснажила дуже.

Назад
Зверху Знизу