[ДО 01.07] LEL PABLO-5500грн

Поки що, нажаль, мені не те що гроші не повернули, - мені так досі ніхто нічого не відповів ані тут,ані на повідомлення,які я надіслав адміну майже тиждень тому. Я вже просто не знаю - мені й надалі чекати та надіятись на компенсацію коштів ?!
Да, жди, иногда такое случается что надо подождать, я тоже жду

Доброго дня! Шановна адміністрація, я дуже прошу надати мені хоч якусь відповідь стосовно моєї компенсації,чи буде вона взагалі, та якщо так,то хоча б приблизно скільки ще часу мені доведеться на неї чекати?
І ще, мені не зрозуміло чому магазин, який кинув стількох людей, -досі залишається тут, на форумі? Дякую!

Доброго дня! Шановна адміністрація, я дуже прошу надати мені хоч якусь відповідь стосовно моєї компенсації,чи буде вона взагалі, та якщо так,то хоча б приблизно скільки ще часу мені доведеться на неї чекати?
І ще, мені не зрозуміло чому магазин, який кинув стількох людей, -досі залишається тут, на форумі? Дякую!
Чекай, це і на місяці затягнутись може

Цікаво, що це 100% найобка від оператора. Власник міг його поперти, принести вибачення, але що робить власник? Так, працює правило "клієнт завжди дурак, власник завжди правий". Впирається рогами, ігнорить...
За 5500 грн полетіти з лаби це смішно. Дуже подобається бачити як такіх уйобків адмін ставить на місце. Це якась болячка у людей в голові, вони неіронічно вважають що якщо ти кидаєш та поводиш себе як мразота - то бізнес буде цвісті :troll-(42):
Ну нехай квітне на будь яких інших ресурсах...що тут попишеш

4.09 доброе утро компенсация ?
ага хуй тебе
они считают что достаточно просто написать сроки а выполнять уже им похуй выполнять вася пупкин должен сразу видно евреи держат платформу расставаться то с копейками своими ай как не любт

Назад
Зверху Знизу