• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Дилемма трезвости и желаний.

Всем привет.​
Вроде пошёл шестой, может седьмой год трезвости.В один момент отпустил счёт месяцев и забыл.
Но ощущения от травки,седативов,опиатов и прочих развивающих духовных веществ - остались.
Вот и стало интересно,как другие "трезвенники" вроде меня, справляются с приходящей время от времени шкурой:)
Помню что действительно не было проблемы не юзать долго несколько лет, потребность в этом куда-то исчезла.
Потом в какой-то момент возникла потребность и её реализация.

Помню что действительно не было проблемы не юзать долго несколько лет, потребность в этом куда-то исчезла.
Потом в какой-то момент возникла потребность и её реализация.
Мне сложно расценивать "потребность" во всех её аспектах.В моём случае - накопительное свойство проблем и отсутствие нормального отдыха.
Как-то раз решил выехать с Женой и Малышом за Киев на природу,так она меня на блокпосту еле отмазала.Отдых испорчен - и вернулся снова в рабочую систему,в интересное время живём)

уяви, що речовини - це твої колишні. і тепер ти будеш ловити крінж, що не те що хочеш, а навіть думати про них починаєш

Всем привет.​
Вроде пошёл шестой, может седьмой год трезвости.В один момент отпустил счёт месяцев и забыл.
Но ощущения от травки,седативов,опиатов и прочих развивающих духовных веществ - остались.
Вот и стало интересно,как другие "трезвенники" вроде меня, справляются с приходящей время от времени шкурой:)
Никаких проблем бро, наркотики умеют ждать как никто другой 😁😁

Похожий триггер с метамфетамином ;[

Медленные в долгой ремиссии говорят что бывают фантомные кумары.
Чаще всего около Маковея кто именно к маку привык и позволял себе в ремиссии раз в году купить маковых головок у бабушек под церковью в этот праздник. Чтоб наварить кукнаря и отпраздновать.
С приближением этого праздника их начинает кумарить.
Чисто психологическая шняга. Ожидание праздника не праздник для наркомана...

Всем привет.​
Спорт и труд

Скучаю за наркотиками :(

Ну просто нема залежності як такої
Часом запаюєшся чимось на тиждень-два, бо прикольно, але далі прийняти для себе розуміння відсутності залежності від всього, окрім, що треба дихати - найважливіше
Ересь

Медленные в долгой ремиссии говорят что бывают фантомные кумары.
Чаще всего около Маковея кто именно к маку привык и позволял себе в ремиссии раз в году купить маковых головок у бабушек под церковью в этот праздник. Чтоб наварить кукнаря и отпраздновать.
С приближением этого праздника их начинает кумарить.
Чисто психологическая шняга. Ожидание праздника не праздник для наркомана...
Дякуючи потужному) Маковеев теперь два, как и Новых Годов с Рождеством)
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Думаю в планы мира и перемогы, нужно ещё парочку Маковеев добавить)))

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Плантации коки арендованные Украинцами ☺️

Вообще порох начал склонять праздновать рождество 25 января .
А пуйло помог ускорить процесс.

В рц был такой праздник - дпр который внедрил Франс. Он был на след день от Маковея по старому стилю. Тобто 15 августа.

Сам рассинхрон в датах возник всего сотню лет назад. Например октябрьска революция ленина 7 ноября. Не в октябре типа (по старому стилю 25 октября потому октябрьска). Тобто даже совок перешёл на новый календарь а православная церковь онли москальска - так и не перешла. Вот и вся разница.

Якщо казати свою думку, щодо етапів залежності, вважаю що після того як людина завязує та перестає контактувати з джерелами або усім що пов'язане з етапами в залежності, скоріше за все дійсно залишається відчуття або легке навіювання старих моментів із вживанням, також як той хто був частиною процесу коли вимушено зав'язав, але продовжував повторювати що буду вживати далі, після вживання картав себе, та загалом був не задоволений що деякий час, був тверезий, хоч із постійними думками про наркотики та все що супутнє життю із ними.
Після таких от перерв та відчуттів що були частиною, розумію що залежність залишається із тобою впродовж усього життя і з нею не потрібно поротися, на мою думку потрібно прийняти це та жити далі, розуміючи що це вже є частиною життя та маючи досвід, для тих хто не вживає та віддає перевагу цінностям, що важливіші, потрібно шукати та бачити ті відчуття, що були властиві наркотичним речовинам кожної залежної людини, у світі реальному, віртуальному, та приділяючи увагу тому що замінює речовини та задовільняє ті процеси котрі були задіяні в житті під час наркотичної залежності. Наприклад, якщо людина була та використовувала наркотики щоб прискорити себе і відчувати швидкість, можна замінити це звичайною пробіжкою яка також дає відчуття швидкості, помірне та збалансоване.
Головне розуміти, після того як ти перестаєш вживати, що все що отримуєш від наркотичних речовин так чи інакше є та можна отримати в звичайному житті, від кожного процесу чи роботи котра крім задоволення може ще допомогти вижити та забезпечити себе та тих хто поруч. Наразі я залишаюся залежним та тим хто так чи інакше вживає час від час речовини, але розумію що все життя провести на наркотику являється поганим вибором і він не дає справжніх відчуттів, а тільки штучні, тому слід замішати більше навколо та робити заміну і цим самим отримувати те саме що і від вживання.

С 2010 с рц площадок не вылезал тем не менее с 19 года расстался со всеми порохами и с 24 с травой.
Чистый уже но рц-площадка для меня соцсеть. Другие не прут. Но рц не паяет соблазнами вьепать чего то.

Назад
Зверху Знизу