Девушка ищет работу

Angel777

Сектант
Повідомлення
36
Репутація
52
Вподобайки
111
Бали
178
Приветствую, девушка с опытом ищет работу, (саппорт в телеграмм, саппорт на форуме и в телеграмме, оператор)
Опыт на форуме есть, занимаюсь ещё красивым оформлением

Залог 300$

занимаюсь ещё красивым оформлением
поставить сердечек и звёздочек в заголовок это не красивое оформление
Повідомлення об'єднано автоматично:

лучше сиськи скинь

А коли в першому повідомленні акцентується увага на тому, що саме дівчина шукає роботу сапортом/оператором, то це означає якусь перевагу над таким самим притендентом чоловічої статі?

лучше сиськи скинь
🥰🕵️😌

А коли в першому повідомленні акцентується увага на тому, що саме дівчина шукає роботу сапортом/оператором, то це означає якусь перевагу над таким самим притендентом чоловічої статі?

🥰🕵️😌
на роботу секретарок беруть жінок не того, щоб вони їбалом торгували, а того, шо в жінкинь краще розвинена мультизадачність

шо в жінкинь краще розвинена мультизадачність
Я більше б повірив, що на таку роботу беруть охочіше, бо там не потрібно проявляти ерудицію, а все робити за сталим алгоритмом.

Я більше б повірив, що на таку роботу беруть охочіше, бо там не потрібно проявляти ерудицію, а все робити за сталим алгоритмом.
я так і написав) просто щоб ніхто не образився, використав метафору

Приветствую, девушка с опытом ищет работу, (саппорт в телеграмм, саппорт на форуме и в телеграмме, оператор)
Опыт на форуме есть, занимаюсь ещё красивым оформлением

Залог 300$
https://labrc.name/threads/ja-ebal-takuju-rabotu-a-ty.20844/#post-644452 на такую пойдеш?)

Тестер
Angel777
🏮
Характеристика
Ж/20Лет/164рост/49вес

Написал психиатру

я не сижу на метадоне, просто хотел попробовать

я настаивал на гарант

девушка с опытом ищет работу

Может стоит уже как-то определится с гендером?

🥰🕵️😌
да) тоже об этом подумал. а ведь сами говорят что у них меньше привилегий :troll-(87):

Назад
Зверху Знизу