Не интересуетмалышечка, давай возьмём солей на 300 у.е и будем банчить)
поставить сердечек и звёздочек в заголовок это не красивое оформлениезанимаюсь ещё красивым оформлением
лучше сиськи скинь
на роботу секретарок беруть жінок не того, щоб вони їбалом торгували, а того, шо в жінкинь краще розвинена мультизадачністьА коли в першому повідомленні акцентується увага на тому, що саме дівчина шукає роботу сапортом/оператором, то це означає якусь перевагу над таким самим притендентом чоловічої статі?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я більше б повірив, що на таку роботу беруть охочіше, бо там не потрібно проявляти ерудицію, а все робити за сталим алгоритмом.шо в жінкинь краще розвинена мультизадачність
я так і написав) просто щоб ніхто не образився, використав метафоруЯ більше б повірив, що на таку роботу беруть охочіше, бо там не потрібно проявляти ерудицію, а все робити за сталим алгоритмом.
https://labrc.name/threads/ja-ebal-takuju-rabotu-a-ty.20844/#post-644452 на такую пойдеш?)Приветствую, девушка с опытом ищет работу, (саппорт в телеграмм, саппорт на форуме и в телеграмме, оператор)
Опыт на форуме есть, занимаюсь ещё красивым оформлением
Залог 300$
А эта "девушка" с нами сейчас в одной комнате?я не сижу на метадоне, просто хотел попробовать что-то такое из опиатов сильных
Это irametadonА эта "девушка" с нами сейчас в одной комнате?
Вполне реально
Тестер
Angel777
Характеристика
Ж/20Лет/164рост/49вес
Написал психиатру
я не сижу на метадоне, просто хотел попробовать
я настаивал на гарант
девушка с опытом ищет работу
да) тоже об этом подумал. а ведь сами говорят что у них меньше привилегийА коли в першому повідомленні акцентується увага на тому, що саме дівчина шукає роботу сапортом/оператором, то це означає якусь перевагу над таким самим притендентом чоловічої статі?
Повідомлення об'єднано автоматично:
МолодецьНе интересует
Не одночасно.Нахуй та работа
Пусть мужик работает
А ты просто борщ вари и минет делай
Своєчасно.Не одночасно.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.