YMBUkraine
Гуру
Доброго вечора , вже трохи заїбався , і рукі тупо не пишуть , але виходжу ще на зв’язок , сьогодні 4-й день тверезості , крінжую далі , і сьогодні мала бути трохи інша тема , але в силу того що заїбався , то вже дохуя писати не хочу , викладаю цей пост і йду зразу спати , бо дуже пізно , короче , сьогодні зрозумів що я став якось більше посміхатися з приколів ) прям зловив себе на цьому моменті що реально більше став угарати , хоча як курив кожен день то був якісь нєрвний , і якось ніхуя не весело , енергії стало більше , типу можна працювати до пізна , добивати свої справи , в цілому сил хватило навіть на цю тему , а раніше ніхуя , навіть на форум перестав заходити , сьогодні взагалі повинна була б бути інша тема , але виходить ця , бо на ту вже не було часу , а завтра розкажу історії - де я находив шишки коли вони вже закінчились , ну типу був голяк , і вже вроді ніхуя не придумаєш , треба змиритися , Но закумаряний мозок вимагав дозу і я її знаходив , поки реально не закінчилися всі запаси , і навіть сьогодні нашрябав якусь хуйню , чисто на легенькій раскумарчик , але поки не курив , я шось зараз на лютій мотивашці , то навіть хз кароче , потім , сьогодні провели ще одне тренування , вівторок - день ніг , в цілому якось навіть легче було , чим вчора , розминку зробив ще в обід , а тренування і розтяжку уже ввечері , хотів би ще шось напічатати , але хз, вроді все сказав
жаль , бо хочеться писати і писати , але всьо. Друзі , я люблю вас , бажаю вам доброї , прекрасної , спокійної ночі , хай вам сняться самі прекрасні сни , коли пишу сюди , то здається що почуваю себе краще , Хз , всіх обіймаю 

Роздача репутації на спавні , як в старі добрі , пишем комментарії , лайкаєм , кайфуєм , дуєм , а головне мозгі собі не єбем , і будьте здорові , а там все приложиться. Все кароче , ну його нахуй , бо буду до ранку писати хуйню. Завтра ще зроблю тему , і попиздим ахуєнно , бо сьогодні якось заматався , не було часу зайти на форум і позавісать , позаліпать , почілить , подрочить , пошабить , повайбить

Роздача репутації на спавні , як в старі добрі , пишем комментарії , лайкаєм , кайфуєм , дуєм , а головне мозгі собі не єбем , і будьте здорові , а там все приложиться. Все кароче , ну його нахуй , бо буду до ранку писати хуйню. Завтра ще зроблю тему , і попиздим ахуєнно , бо сьогодні якось заматався , не було часу зайти на форум і позавісать , позаліпать , почілить , подрочить , пошабить , повайбить