Qazoplm11
Посвященный
Ты как гусь загнанный в угол, только кричать да обзываться можешь. Объясни почему ты прав, а то в твои слова вообще не веритсяКЛоуни чекаю
Ты как гусь загнанный в угол, только кричать да обзываться можешь. Объясни почему ты прав, а то в твои слова вообще не веритсяКЛоуни чекаю
Ясненько, буду просто дивитися на цей цирк) Вдалого усім дня клоунтМожешь без мата общаться ?)как там твоя напарница ?)
Ой был тут магазин нетфликс так он за 4 месяца баннера никому вообще не заплатил и ничего))))Суть жалобы:
DN1PRYAN1N
Взял 240грамм шишла на оплату банеров и прочее у магазина KINGSIZE420 , а по итогу кинул магаз, снял плажку сапорта и выпал на мороз тем самым оставил без оплаты за банер порядочных сектантов которые выполнили условия ношения Банера
Прошу наделит статусом «кидала»
Скрины пруфы ниже
Пострадал я, KINGSIZE420 и те сектанты которые надели баннер..
По перше, в чому я не прав ????Ты как гусь загнанный в угол, только кричать да обзываться можешь. Объясни почему ты прав, а то в твои слова вообще не верится
В том что ты никого не кинул.. Ау ебать на землю вернисьПо перше, в чому я не прав ????
Сдесь только ты )Ясненько, буду просто дивитися на цей цирк) Вдалого усім дня клоунт
Да похуй мне на нетфликс, уговор на оплату каждый месяц. А нетфликс помойка которая даже кур своих швыряетОй был тут магазин нетфликс так он за 4 месяца баннера никому вообще не заплатил и ничего))))
Оце терпіла сукаааа , кінг ти не позорься
Ще один мудрецьХто в нас спіздив чужий план??
Кілаграм, Кілаграм)
Шпинат, можно уже забанить эту мохнатку с перхотью? Даже меня, далёкого от всего этого - подбешивает этот колхоз.
А сразу нормально не мог объяснить?Я написав вище деганам котрі не розуміють, я працював за дарма сапортом тим самим робив усе і навіть більше давав заробити цьому магазину , я порадив йому як швидше взлетіти найняв людей на баннер знайшов хто зробить баннер аватарку, він мені відправив 50 грам я реалізував їх з цих грошей я відправив за баннер оплатив, остальні кошти відправив йому 173$ и 9TRX, потім він мені відправив 100 грам арілих шишок я написав що вони поілі, вони храняться у нього в вакуумі вже готові грами , на що він написав мені що там усе нормально, я написав я таке продавати не буду тому що вони прілі, і він попросив відправити хоча б за баннер людям , я був ініціатором спочатку що б заплатити одразу вам, алє ситуація така що я відмовився відправляти та ще й прілі шишки, потім почалися погрози в мою сторону сім'ю там поріжуть мене калікою зроблять і тому подібне, сука йобана за прілі шишки воно мені буде погрожувати тільки за те що я відмовив і казав давай я відправлю назад усе, він зник на 4 дні взагалі, потім з'явився почав мені писати що у нього мінуси та дура папаяйка його розводе він ведеться а вона ніхуя не робить тільки мене зайобувала допоможи з тим допоможи з тим, а цей Кінг сука з 50 грам мені 1 грам на покурить дав, а я старався усе робив що б підняти його статус бо шиш дійсно перша партія була чудова.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Оце терпіла сукаааа , кінг ти не позорься![]()
Мене бісить усе навколо коли люди не думають мозком, лише схиляючись на те що я кидало , лише повіривши людини Баризі, я ж не проти коли нормально я нормальноА сразу нормально не мог объяснить?
Ну тут теперь нужно ждать KINGSIZE420 что он на это ответит
Выводы делают на основе доказательств.люди не думають мозком, лише схиляючись на те що я кидало
Переписка в телеге, у него стоит каждие сутки удаление по автотаймингуВыводы делают на основе доказательств.
Подтверди свои слова скринами вашей переписки с Кингом.
Мог бы сразу так написать,а не материться и всех хуйесосить )мне если честно не холодно не жарко от этой темы )просто у тебя такая репутация,без всякого )Я написав вище деганам котрі не розуміють, я працював за дарма сапортом тим самим робив усе і навіть більше давав заробити цьому магазину , я порадив йому як швидше взлетіти найняв людей на баннер знайшов хто зробить баннер аватарку, він мені відправив 50 грам я реалізував їх з цих грошей я відправив за баннер оплатив, остальні кошти відправив йому 173$ и 9TRX, потім він мені відправив 100 грам арілих шишок я написав що вони поілі, вони храняться у нього в вакуумі вже готові грами , на що він написав мені що там усе нормально, я написав я таке продавати не буду тому що вони прілі, і він попросив відправити хоча б за баннер людям , я був ініціатором спочатку що б заплатити одразу вам, алє ситуація така що я відмовився відправляти та ще й прілі шишки, потім почалися погрози в мою сторону сім'ю там поріжуть мене калікою зроблять і тому подібне, сука йобана за прілі шишки воно мені буде погрожувати тільки за те що я відмовив і казав давай я відправлю назад усе, він зник на 4 дні взагалі, потім з'явився почав мені писати що у нього мінуси та дура папаяйка його розводе він ведеться а вона ніхуя не робить тільки мене зайобувала допоможи з тим допоможи з тим, а цей Кінг сука з 50 грам мені 1 грам на покурить дав, а я старався усе робив що б підняти його статус бо шиш дійсно перша партія була чудова.
АхахаПереписка в телеге, у него стоит каждие сутки удаление по автотаймингу
Кажу як є, скріни ті що міг робити робив алє у мене стоїть безпека паролі і скріни не робляться, та хто знав взагалі що така ситуація буде, як би він не почав погрожувати як скажений, було б у нього усе норм, а остання смс він там мені поєму настрагав тут на форумі бо там я його заблочив у тг, мені не приємно читати хуйню що він пише у сторону моєї родини та себе. Скільки б там не було грамів це того не варте, спершу він сам винен у цьому що відправив прілих шиш і скинув відповідальність на мене, бо його Катя безвідповідальна наркоманка...Мог бы сразу так написать,а не материться и всех хуйесосить )мне если честно не холодно не жарко от этой темы )просто у тебя такая репутация,без всякого )
Ахаха
Всем хорошего дня!Надеюсь, правда восторжествует.
РилА сразу нормально не мог объяснить?
Ну тут теперь нужно ждать KINGSIZE420 что он на это ответит
ждем админов и скрины, почему сразу нельзя было объяснить?Я написав вище деганам котрі не розуміють, я працював за дарма сапортом тим самим робив усе і навіть більше давав заробити цьому магазину , я порадив йому як швидше взлетіти найняв людей на баннер знайшов хто зробить баннер аватарку, він мені відправив 50 грам я реалізував їх з цих грошей я відправив за баннер оплатив, остальні кошти відправив йому 173$ и 9TRX, потім він мені відправив 100 грам арілих шишок я написав що вони поілі, вони храняться у нього в вакуумі вже готові грами , на що він написав мені що там усе нормально, я написав я таке продавати не буду тому що вони прілі, і він попросив відправити хоча б за баннер людям , я був ініціатором спочатку що б заплатити одразу вам, алє ситуація така що я відмовився відправляти та ще й прілі шишки, потім почалися погрози в мою сторону сім'ю там поріжуть мене калікою зроблять і тому подібне, сука йобана за прілі шишки воно мені буде погрожувати тільки за те що я відмовив і казав давай я відправлю назад усе, він зник на 4 дні взагалі, потім з'явився почав мені писати що у нього мінуси та дура папаяйка його розводе він ведеться а вона ніхуя не робить тільки мене зайобувала допоможи з тим допоможи з тим, а цей Кінг сука з 50 грам мені 1 грам на покурить дав, а я старався усе робив що б підняти його статус бо шиш дійсно перша партія була чудова.
Не знаю, нерви у мене...Рил
ждем админов и скрины, почему сразу нельзя было объяснить?
ОчікуємоРил
ждем админов и скрины, почему сразу нельзя было объяснить?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.