Бывшим саппортам посвящается

Оце клоунада ахаха
Повідомлення об'єднано автоматично:

Нихуя не знаете и пишите хуйню, дикие мрази обижение за то что им не отправил вес за баннер, ви раздупліться я працював сапортом а не відправником , безплатно працюючи на цього Кінга котрий в мережі буває раз на три дні і пише мені погрози, ви чо сука взагалі ебанулись тут черті ?
Да, мы мрази обиженные. Когда собираешься возвращать спизженные шишки мразям обиженным?

Безпантові дури, мені байдуже на вашу тупість, на ваші обьяви, я нікого не кидав і не збирався, ця голова нехай розповість як він працює я можу розповісти теж усі чеки є що він отримував кошти від мене і нехай не пездить що я його кинув

Да, мы мрази обиженные. Когда собираешься возвращать спизженные шишки мразям обиженным?
Клоун які шишки голова ти прокурена

Безпантові дури, мені байдуже на вашу тупість, на ваші обьяви, я нікого не кидав і не збирався, ця голова нехай розповість як він працює я можу розповісти теж усі чеки є що він отримував кошти від мене і нехай не пездить що я його кинув

Клоун які шишки голова ти прокурена
Мат за матом )почитай книги )

По чем шишки реализовал?
Слухай дурник, я тобі раджу просто мене не зайобувати йти далі, а якщо хочеш по пездіти щось мені сказати го в діскорд або тс3?

Мат за матом )почитай книги )
Мені на ваші провокації начхати, не треба мене вчити як жити, зрозумів ?

Так давай расскажи как все было, а то дуры да дуры а толку с этого?

Чекаю на бан, дурні ви виродки

Слухай дурник, я тобі раджу просто мене не зайобувати йти далі, а якщо хочеш по пездіти щось мені сказати го в діскорд або тс3?

Зборы тетке пока не делаешь ?)

Обіженний магаз та обіжені сектанти це ж треба, де факти якісь де взагалі якісь докази вашого звіту про мене та про те що kingsize420 надав мені таку вагу , так може і вам надасть ви ж його точно не кинете, чи ні постривай те ви ж за баригу мазу тягнете тоді по інакшому робити треба

Зачем мне с тобой лично общаться? Я вижу скрины, вижу отношение сектантов к тебе и твоё к ним. Мне этого достаточно что бы сделать выводы. Форум это публичная площадка если бы я хотел по общаться с кем то тет-а-тет то выбрал бы симпотную шлюшку а не днепрянина;)

Ты что в танке? Не понимаешь что происходит?
ТИ взагалі голова роздуплись, мені похуй що проісходить, я як саппорт робив свою роботу, отримав данні відправив відправнику, мене не їбе інша справа. Ще якісь питання є?

Зачем мне с тобой лично общаться? Я вижу скрины, вижу отношение сектантов к тебе и твоё к ним. Мне этого достаточно что бы сделать выводы. Форум это публичная площадка если бы я хотел по общаться с кем то тет-а-тет то выбрал бы симпотную шлюшку а днепрянина;)
Ясненько комнатний гусь, думаю колись ти пропадешся мені на глаза я виб'ю з тебе бажання так розмовляти зі мною

ТИ взагалі голова роздуплись, мені похуй що проісходить, я як саппорт робив свою роботу, отримав данні відправив відправнику, мене не їбе інша справа. Ще якісь питання є?
Посмотрим что KINGSIZE420 скажет ровный ли ты парнишка )

Посмотрим что KINGSIZE420 скажет ровный ли ты парнишка )
Та чого ж не каже А ??

Що сталося що не так ??

Пездунца пустив а доказів немає

Ясненько комнатний гусь, думаю колись ти пропадешся мені на глаза я виб'ю з тебе бажання так розмовляти зі мною
Нахуя ты из нас дураков делаешь? Думаешь не понятно что ты мутишь?

Та чого ж не каже А ??

Що сталося що не так ??

Скрины посмотри, уже не раз сказал

Та чого ж не каже А ??

Що сталося що не так ??

Можешь без мата общаться ?)как там твоя напарница ?)

Назад
Зверху Знизу