Доброе утро)) опаративно у вас принимаются пожелания к следуйщему выращеному урожаю)Доброе утро, Я вас услышал, сделаем.
Доброе утро)) опаративно у вас принимаются пожелания к следуйщему выращеному урожаю)Доброе утро, Я вас услышал, сделаем.
Аналогично! Репутация - в постснг ПАВ пространстве я almost “veterok” из wow. Оставлю заявку на пробу ваших соцветий в Киеве кладом, отправкой под трип репорт. Удачи и большой кассыДоброе утро. Поздравляю с открытием записался бы на небольшую пробу, репутации на данном форуме нет, но гарантирую порядочность и своевременность
Здравствуйте, пробы раздали.Аналогично! Репутация - в постснг ПАВ пространстве я almost “veterok” из wow. Оставлю заявку на пробу ваших соцветий в Киеве кладом, отправкой под трип репорт. Удачи и большой кассы
Так, тільки кушаю, курити кинув зовсім) Бо проблеми з легенями, а так це найбезпечніший спосіб для здоров’я отримати кайф) І ще й найсильніший. Це ж вообщє клас - зʼїв прикол з ТГК і цілий день тебе тримає, не треба кожні дві години добавляти водний. І ефект глибший та приємніший. Так що буду чекати Ваших смаколиків)Только еду принимаете или что-то ещё?
Не курите совсем?
Обязательно добавим со временем.Так, тільки кушаю, курити кинув зовсім) Бо проблеми з легенями, а так це найбезпечніший спосіб для здоров’я отримати кайф) І ще й найсильніший. Це ж вообщє клас - зʼїв прикол з ТГК і цілий день тебе тримає, не треба кожні дві години добавляти водний. І ефект глибший та приємніший. Так що буду чекати Ваших смаколиків)
Та ні бро, продаємо Люкс біжутерію відомих брендів типу Шанель, Луі, Версаче і всяке таке, з логотипом відповідно, товару дофігіща і треба виставлять на кучу платформ, за день буває під шмалюкою по 50 обьяв можу робить спокійно і більше, але точно не під індичкою))Кем работаешь если так в сативе нуждаешься, видимо с юмором связана?)
Воу)) предприниматель серьезный однако)Та ні бро, продаємо Люкс біжутерію відомих брендів типу Шанель, Луі, Версаче і всяке таке, з логотипом відповідно, товару дофігіща і треба виставлять на кучу платформ, за день буває під шмалюкою по 50 обьяв можу робить спокійно і більше, але точно не під індичкою))
Плюс такий вид заробітку дозволяє частенько замовлять стафф, адже продажі кожного дня, от і шукаємо з дівчиною де можна закупить якістю
Спасибо вам. Извините за задержку трипа((( но уже исправиласьВыражаю отдельно благодарность Jek за её фотографии для нашего магазина.
Шишки Glookies и Bay Burger от bulkweed1
Получила пробу шишек от нового магазина: https://labrc.name/threads/bulkweed...kov-i-profi-groverov-v-podarok-zakazat.24779/ Спасибо милому продавцу: bulkweed1.[/USER]']bulkweed1 Вес 2,5 г Тестер - я jek 174/52/34/редко За 48 часов ничего не употреблялось Забрала пробу) Сразу же набираю...labrc.name
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.