Bruce Banner від Butchara

У такому разі й посилання на тріп-репорт у торговельній темі розміщувати не можна, сенс такого фідбека?
можна видалити ссилки, написати "від невідомого продавця" і відновити репорт?

в нього було вкладено душу

Останнє редагування:
я зараз трішки з трудом соображаю, я правилньо зрозумів що не потрібно?
Дивись, продавець із розділу постійних продажів дає тобі пробник, а ти викладаєш тріп від невідомого продавця. І як потенційним покупцям зрозуміти, що це його стафф, якщо ти не можеш викласти посилання на цей тріп у його торговій темі? Який сенс йому давати тобі шишки на пробу? Щоб ти собі портфоліо поповнив і лайків назбирав?

• Вподобайка
Реакції: Cook

Cook

Балів: 5
    Вибачте
Для цього просто дублюється тема в його гілку просто копіюєш текст і потенційний клієнт котрий туди зайде буде бачити твій законний відгук

Для цього просто дублюється тема в його гілку і потенційний клієнт котрий туди зайде буде бачити твій законний відгук
Ні, чого це раптом він публікуватиме посилання на трип-репорт від невідомого Секті продавця в торговій темі відомого Секті продавця? Паяльник у тебе тільки один варіант - перенести тріп-репорт в торгову тему продавця, який видав тобі пробник

Ні, чого це раптом він публікуватиме посилання на трип-репорт від невідомого Секті продавця в торговій темі відомого Секті продавця? Паяльник у тебе тільки один варіант - перенести тріп-репорт в торгову тему продавця, який видав тобі пробник
Я маю на увазі не перенести посилання на репорт, а скопіювати текст і продублювати окремим повідомленням

Назад
Зверху Знизу