Existence#1
Посвященный
Я одну съел и вторую нету желания)Я если мне не изменяет память для тебя психоделики ещё не изведанны ? Или это не с тобой мы общались ?
В смысле не ешь много
Я одну съел и вторую нету желания)Я если мне не изменяет память для тебя психоделики ещё не изведанны ? Или это не с тобой мы общались ?
В смысле не ешь много
В двух словах , какая была обстановка вокруг и установка в голове перед трипом ?Я одну съел и вторую нету желания)
Можно записаться на последнее свободное место пожалуйста?Всіх радий вітати знов! Новий сезон проб скоро буде відкритий, на кожну речовину з нашого асортименту потрібно буде по 2 досвідчених тестера
ти ж гавноМагазин кидало! отработал тут два месяца ,нечего не заплатили, не советую тут брать !
Я зацікавленийВ наявності з‘явився MDA
З цього приводу відкриваємо проби вагою 0,5г (клад Київ або відправка Укр Поштою) Зацікавлені тестери - пишіть мені в пп!
Заинтересован очень. Репорты в подписи я у вас закупалсяВ наявності з‘явився MDA
З цього приводу відкриваємо проби вагою 0,5г (клад Київ або відправка Укр Поштою) Зацікавлені тестери - пишіть мені в пп!
Більш психоделік, ніж ейфоретикВ наявності з‘явився MDA
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.