Він не виконав умови тре було написать повністю міністерство відправок а не міністерствоЧекаю в лс
Повідомлення об'єднано автоматично:
Доволі оперативно
Друже вибачаюсь але не повний напис люди пишуть
Го на шишку конкурс или хоть на пол шишечкиДруже вибачаюсь але не повний напис люди пишуть
ще бронік нахуй))0)
Здається я виконав)))Друже вибачаюсь але не повний напис люди пишуть
Ти виграв)Він не виконав умови тре було написать повністю міністерство відправок а не міністерство
Буде такий актив то звісно що будуть прдібні роздачі,все від вас залежитьГо на шишку конкурс или хоть на пол шишечки
Дякую!)Ти виграв)
Давайте тоді вирішувати скільки людей хоче шш а скільки щось іншеГо на шишку конкурс или хоть на пол шишечки
+1 на шшДавайте тоді вирішувати скільки людей хоче шш а скільки щось інше
Шалений конкурсДавайте тоді вирішувати скільки людей хоче шш а скільки щось інше
Та й хай забирають знач у них невидно в підписі жодного репорту а я вам норм тєму можу написати) І я написав ваш нік за яким можна знайти вас в пошуку та почати особисту переписку)Друже вибачаюсь але не повний напис люди пишуть
Дякую за єхідствоТа й хай забирають знач у них невидно в підписі жодного репорту а я вам норм тєму можу написати) І я написав ваш нік за яким можна знайти вас в пошуку та почати особисту переписку)
та класіка 3 шш 3 ами. по граму рулетка від 100+ повідомленьШалений конкурс
Бачу ти старався відпиши в лс
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.