∆lNKVIZITOR∆
Сектант
і на орбіту

Listen to Empty! by Showza on #SoundCloud

Listen to Empty! by Showza on #SoundCloud
Будь ласка,
Увійти
або
Та я в плані нежданнота класіка 3 шш 3 ами. по граму рулетка від 100+ повідомлень
СуперБачу ти старався відпиши в лс
Повідомлення об'єднано автоматично:
Як вам такого формату тема?
Ох і бебра ти) Вітаю нюшпарь мені не шкода)Дякую за єхідство
Чудово,скоро буде ще щось цікаве)лишайтесь тут щоб не пропустити,також заходьте до нас в чатщиро ВДЯЧНИЙ
ТЕМА ОГОНЬ, ЦЕ УНІКАЛЬНИЙ ФОРМАТ, Я РАНІШЕ ТАКОГО НЕ БАЧИВ имхоПереглянути вкладення 87202
Дякую я ше та нерпа))Ох і бебра ти) Вітаю нюшпарь мені не шкода)
Я поділюсь з тобою, печивом з шш або жуйками з мефом/амфою. Що дажуть, не розчаровуйся, – БОГ ВСІХ ЛЮБИТЬОх і бебра ти) Вітаю нюшпарь мені не шкода)
та мені забагато, бро, що справді не хоч попробувати медові жуйки з амфетаміном одна жуйка 0.33 буdе три штуки ще навіть комусь буде Devil Polly ?-що скажите?Та не треба дякую я не розчарований ні на мить) Файного тріпу))
ЖУйки з феном погана ідея для зубів)та мені забагато, бро, що справді не хоч попробувати медові жуйки з амфетаміном одна жуйка 0.33 буdе три штуки ще навіть комусь буде Devil Polly ?-що скажите?Переглянути вкладення 87204
hmm, справді, зміню концепцію, їстівні жуйки з рисового борошна зроблюЖУйки з феном погана ідея для зубів)
Та і нема бажання амф вживати
Жуйки з амфетаміном?а подробно можно що це?та мені забагато, бро, що справді не хоч попробувати медові жуйки з амфетаміном одна жуйка 0.33 буdе три штуки ще навіть комусь буде Devil Polly ?-що скажите?Переглянути вкладення 87204
Listen to 10 MINUTINHOS DE FORTE PORRADEIRO NO TAMBOR XERECA X BAILE DAS GUINDIAS by DJ WG DO MIRIAMBI O PORRADEIRO Perfil Reserva on #SoundCloud
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Переглянути вкладення 87207
1 рецепт, на водяній бані.Жуйки з амфетаміном?а подробно можно що це?
якщо вас таке цікавить готовий працювати під реліз, на % від продажу1 рецепт, на водяній бані.
Жуйка на медовому воску
Інгредієнти:
- 50 г медового воску
- 20 г меду
- 1 ч. л. лимонного соку
- 1-2 краплі м'ятної або фруктової есенції
Приготування:
- Розтопити медовий віск на паровій бані.
- Додати мед і лимонний сік, ретельно перемішати.
- Зняти з вогню, вмішати ароматизатор.
- Коли маса стане теплішою, сформувати жувальні подушечки.
- Дати застигнути.
Жуйка на рисовому борошні (м’яка, як ньокі)
Інгредієнти:
- 50 г рисового борошна
- 100 мл води
- 1 ст. л. кукурудзяного сиропу або меду
- 1 ч. л. лимонного соку
- 1-2 краплі улюбленого ароматизатора
Приготування:
- Змішати борошно з водою, додати сироп і лимонний сік.
- Поставити на слабкий вогонь, варити до густої тягучої консистенції.
- Зняти з вогню, додати ароматизатор і добре вимішати.
- Сформувати м’які кульки або пластинки для жування.
натуральні жуйки без хімічних загусників.
Я І НЕ ТАКЕ МОЖУ, КОДИТЕР ПЕКАР ШОКОЛОТ'Є ПОВАР ПІЦМАЙСТЕР(ДРОВЯНА ПІЧ) СТАЖ 2+ РОКИ ПРОФЕСІЙНІ ОБЛАДНАННЯ РЕСТОРАНИ (КОЖНА РОБОТА)
з ШОКОЛОТ'Є - ЩАПИЗДІВСЯ, ЩЕ НАВЧАЮСЯ ДУЖЕ ВАЖКА ПРОФЕСІЯ
![]()
Посилання на чат та канал неактивнеЧудово,скоро буде ще щось цікаве)лишайтесь тут щоб не пропустити,також заходьте до нас в чат
А ЯК ЩОДО ПОМАДИ З АМФЕТАМІНОМ ДЛЯ ДАМ?=)
Рецепт
Інгредієнти:
- Базова основа для помади:
- 1 ч. л. бджолиного воску
- 1 ч. л. масла ши (або кокосового масла)
- 1 ч. л. масла жожоба або оливкової олії
- 1 ч. л. касторової олії (для блиску)
- Амфетамін:
- Амфетамін у вигляді порошку або екстракту (можна використовувати як косметичний інгредієнт, зазвичай у концентрації 1-2% звісно можга більше, але є ризики опіку)
- Барвник (за бажанням):
- Натуральні барвники або косметична пігментна пудра
- Аромат (за бажанням):
- 1-2 краплі ефірної олії (наприклад, м’ятної чи лаванди)
Процес приготування:
- Розтоплення основи:
Візьми невеликий посуд і розтопи бджолиний віск, масло ши і олії на водяній бані до повного розчинення.- Додавання амфетаміну:
Коли основа розтопиться, додай амфетамін у порошку або екстракті. Добре перемішай, щоб він розчинився у суміші.- Додавання барвника та аромату:
Якщо хочеш кольорову помаду, додай пігмент, а також ефірні олії для запаху.- Остудження:
Вилий суміш у форму для помади і залиш на кілька годин, щоб вона застигла
- амфетамін може бути виведений через шкіру, тому не перевищуй рекомендовані дозування.
- це не пальоний засіб для любої людини, визодить бальзамічна помада типу проти сухості губ.
- Ефект буде не потужгий, проте для підтримки на роботі, як заміна Кокаїну - це чудовий варіант!
Губы отсохнутпомада для дам це щось
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.